Castiga un pachet VIP la El Clasico

Pe 28 octombrie va avea loc derby-ul din La Liga dintre Barcelona si Real Madrid, un derby pe care chiar tu il poti vedea de pe Camp Nou. Asta deoarece, la fel ca in fiecare an, casa de pariuri Unibet organizeaza si acum un turneu la care marele premiu consta intr-un pachet VIP la El Clasico, cazarea fiind inclusa.Ce trebuie sa fac?

Inainte de a plasa orice pariu trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia. Apoi plaseaza cat mai multe pariuri live si/sau pre-live din fotbal, promotia durand pana pe 3 septembrie. In urma fiecarui pariu, fie el pe desktop sau pe mobil, vei primi un anumit numar de puncte, care se calculeaza inmultind miza de pe pariu/bilet cu numarul evenimentelor de pe bilet. Pentru a conta in clasament, un pariu trebuie sa aiba cota minima 1.2. Daca vei plasa pariuri pre-live, punctajul se va calcula impartind numarul de puncte la 10, iar in cazul in care vei paria live punctajul se calculeaza impartind numarul de puncte la 5. Clasamentul va fi actualizat in fiecare zi lucratoare, pana la ora 19:00. Numarul total de puncte va fi transformat automat in euro pentru a putea fi trecut in clasament.


Despre recompense

Vei castiga un pachet VIP la El Clasico daca te vei clasa primul la finalul competitiei. Si urmatorii 49 clasati vor fi premiati: primii 10 in bani cash, ceilalti in freebeturi. Astfel, al doilea clasat va primi 500 lei, al treilea va incasa 300 lei, celor de pe locurile 4, 5 si 6 li se vor credita 200 lei, iar cei clasati intre locurile 7 si 10 se vor bucura de 150 lei. Cei aflati intre locurile 11 si 20 vor primi 50 lei freebet, iar ultimii 30 se vor multumi cu un freebet in valoare de 25 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia “Castiga o excursie la El Clasico cu La Liga si Serie A”
  • Plaseaza pariuri pre-live si/sau live pana pe 3 septembrie, la o cota minima de 1.2
  • Utilizatorul cu punctajul cel mai mare la sfarsitul zilei de 3 septembrie va castiga un pachet VIP la meciul dintre Real Madrid si Barcelona din 28 octombrie
  • Primii 50 clasati vor fi premiati


Pariaza si castiga pachetul VIP >>>