Castiga un pachet la Unibet Open cu o singura rotire

Probabil cel mai cunoscut turneu live sponsorizat de o casa de pariuri online este Unibet Open. In acest an, turneul va avea loc la Dublin din 21 noiembrie pana pe 25 noiembrie. Turneul are un buy-in de 2 000 euro, insa tu poti participa gratis la el. Asta datorita casei de pariuri Unibet, care iti ofera sansa unui pachet la Unibet Open, putandu-l castiga chiar si cu o rotire.


Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Unibet poate participa la promotie, una care dureaza pana in 21 octombrie. In fiecare saptamana din acest interval in care te loghezi la Unibet vei primi o rotire gratuita, pe care o poti folosi oricand doresti pana pe 21 octombrie. Numarul de rotiti poate fi gasit in lobby-ul de poker. De precizat ca rotirile trebuie folosite la un anumit joc slot, special oferit de Unibet cu aceasta ocazie, pe care il vei putea accesa din contul tau. In afara de rotirea saptamanala gratuita, poti castiga zilnic 3 rotiri indeplinind anumite misiuni in jocul de poker, misiuni ce pot fi gasite in lobby-ul de poker sau pe pagina promotiei (Cash game si sit&go, fara turnee). Daca vei obtine toate cele 3 rotiri dintr-o anumita zi ti se va oferi una bonus.


Despre recompense

Ai putea castiga un pachet la Unibet Open cu o singura rotire, acesta nefiind insa singurul premiu. In urma fiecarei rotiri vei putea obtine un numar de puncte, care va determina ce premiu vei castiga. Cel mai des intalnita recompensa consta intr-un bilet la freerollul zilnic de 2 000 euro sau la cel saptamanal de 100 euro, pentru asta trebuindu-ti doar 5 puncte. Urmeaza 10 puncte bonus pentru Bonus Shop, care pot fi obtinute avand 25 puncte, 100 puncte bonus, pentru asta fiind necesare 100 puncte, un bilet de 10 euro pentru jocuri pe bani reali NL/PL10, unul de 25 euro, un bilet de 100 euro pentru turneul “Supernova” si marele premiu: un pachet de 2 000 euro la Unibet Open, pe care il vei obtine daca in urma unei singure rotiri vei acumula 10 000 puncte.  Poti obtine un premiu de cate ori doresti, in afara, desigur, de marele premiu.


In jocul de sloturi Unibet Open se gaseste o bara de puncte care indica recompensa pe care ai deblocat-o. In total exista 25 linii pentru acest slot, toate combinandu-se pentru a furniza un punctaj total. Sa mentionam si faptul ca freerollul de 2 000 euro va incepe in fiecare duminica, la ora 18:00, pana in 21 octombrie, iar  cel de 100 euro va fi zilnic, la ora 19:45, pana in 22 octombrie. De asemenea, la un freeroll saptamanal poti folosi pana la 10 bilete pentru a-ti creste jetoanele de start.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Participa la jocuri cash si turnee sit&go de poker pana pe 21 octombrie
  • In fiecare zi poti castiga 4 rotiri la slotul special “Unibet Open”, in functie de cat de mult vei juca
  • La fiecare rotire vei putea obtine un numar de puncte, care va determina premiul pe care il vei castiga
  • Marele premiu consta intr-un pachet Unibet Open in valoare de 2 000 euro


O asemenea oportunitate nu trebuie ratata >>>