Castiga un freebet pariind azi pe Liga I

Saptamana trecuta a fost anulata prima etapa a play-offului si play-outului din Liga I, aceasta fiind programata pentru weekend, cand vremea pare mai blanda, netrebuind sa existe probleme din punct de vedere meteorologic. In vederea primei runde, casa de pariuri Betfair prezinta o promotie pe care nu am mai remarcat-o pana acum, lucru care e, evident, de bun augur. Pe scurt, daca vom plasa pariuri pe meciurile de azi din Liga I vom obtine un freebet pe care sa mizam live in weekend pe aceasta competitie.Ce trebuie sa fac?


Meciul de azi din play-out se va disputa intre Botosani si Juventus Bucuresti si va incepe la ora 18:00, in vreme ce cel din play-off va debuta la 20:45 si va avea loc intre CFR Cluj si CSM Iasi. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betfair, fie ei vechi sau noi. Inainte de a efectua vreun pariu, opteaza la promotia “Romania Liga I”, pe care o poti zari centrata in pagina Sportsbook, impreuna cu celelalte promotii. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un pariu singur pe bilet pe unul din cele doua meciuri de astazi care se vor disputa in Liga I. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.4.


Despre recompensa


Daca vei respecta cerinta, imediat dupa solutionarea pariului vei primi un freebet in valoare de 50 lei, indiferent de rezultatul partidei. Evident, in cazul in care ai inchis pariul cu ajutorul functiei Cash Out, nu vei fi eligibil la promotie. Nu te califici nici daca, in urma pariului efectuat, miza va fi rambursata. Freebetul trebuie plasat pe partidele din Liga I aflate in desfasurare (live), care au loc sambata si duminica. 


Freebetul va expira in 48 ore, asadar daca vei plasa un pariu pe meciul dintre Botosani si Juventus Bucuresti, nu poti plasa un pariu live cu freebetul pe meciul care se va desfasura duminica, incepand cu ora 20:45. Freebetul trebuie plasat si el pe piata Sportsbook, neexistand alte restrictii. Nu uita insa ca in cazul unui pariu castigator, valoarea freebetului (50 lei) nu se crediteaza, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betfair inregistreaza-te aici

·         Opteaza la promotia “Romania Liga I”

·         Plaseaza un pariu din piata Sportsbook pe unul dintre cele doua meciuri de azi din Liga I

·         Miza minima a pariului este 50 lei, iar cota minima 1.4

·         Vei primi un freebet de 50 lei indiferent daca pariul plasat de tine este castigator sau nu

·         Freebetul trebuie pariat live din piata Sportsbook pe unul din meciurile de sambata sau duminica desfasurate in Liga I


Primesti freebetul indiferent de deznodamantul pariului tau