Castiga un freebet de 50 RON zilnic la Roland Garros

Lucrurile se incing la Roland Garros pe masura ce ne apropiem de final. Ne aflam in partea a doua a optimilor de finala pe tabloul de simplu, faza in care a patruns majoritatea jucatorilor si jucatoarelor din top 10. Vor fi niste meciuri pline de suspans pana la final, drept pentru care casa de pariuri Maxbet te ispiteste cu un freebet de 50 lei, freebet pe care il poti obtine in fiecare zi de Roland Garros.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Maxbet pot castiga un freebet de 50 RON zilnic la Roland Garros, pentru a-l putea obtine trebuind ca intr-o zi sa plasezi 5 pariuri live sau pre-live, fiecare cu o cota minima de 2.00. La promotie participa si biletele multiple care contin doar evenimente de la Roland Garros, in acest caz cota minima a biletului trebuind sa fie 2.00. Fiecare pariu/bilet trebuie sa aiba miza minima 50 lei. Toate pariurile trebuie sa se incheie in aceeasi zi pentru a obtine freebetul.


Despre recompensa

Chiar daca pariurile vor fi sau nu castigatoare, imediat ce se va incheia ultimul eveniment care se califica la promotie vei primi freebetul in valoare de 50 lei. Acesta trebuie plasat in cel mult 24 ore de la creditare pe orice pariu/bilet cu o cota minima de 2.00. Amintim ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat

  • Creeaza-ti aici un cont la Maxbet daca nu ai unul
  • Plaseaza 5 pariuri live sau pre-live pe turneul de la Roland Garros
  • Miza minima a fiecarui pariu/bilet e 50 lei, iar cota minima 2.00
  • In fiecare zi de Roland Garros vei primi un freebet de 50 lei daca respecti conditiile, chiar daca pariurile sunt castigatoare sau nu
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 24 ore de la creditare pe o cota minima de 2.00


Poti castiga 350 RON in freebeturi >>>