Castiga un Audi jucand la ruleta

Pasionatii de ruleta nu ar trebui sa rateze promotia acestui sfarsit de an, promotie prezentata de Netbet, in urma careia ai putea dobandi un Audi A1. 


Promotia a inceput pe 1 noiembrie si va dura pana pe 15 decembrie, ora 15:00. Pentru a fi eligibil la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa accesezi Netbet Roulette din sectiunea de rulete a platformei “Cazino Live”. Vei primi un bilet la tombola “Castiga un Audi A1 pe Netbet.ro” pentru fiecare castig de minim 50 lei. De precizat ca daca vei castiga minim 50 lei in intervalul orar 00:30-02:30 din perioada promotionala, vei obtine doua bilete la tombola. 


In preajma Sarbatorilor de iarna poti castiga un Audi jucand la ruleta, Netbet punand insa la bataie si alte premii. 


Astfel, al doilea norocos va primi 3 000 lei in cont, al treilea extras va primi 1 500 lei, al patrulea 1 000 lei, iar al cincilea va primi 500 lei. Toate premiile sunt cash, fara conditii de rulaj.  


thumb_5a0ab90504481_1510652165.png


In cazul in care nu mai tii minte cate bilete ai castigat sau daca nu esti interesat neaparat de numarul de bilete obtinute, cat de suspansul pe care ti-l creeaza jocul de ruleta, poti afla biletele castigate de pe pagina promotiei. In partea de jos a paginii vei observa ultimele 50 inregistrari in tombola, avand, totodata, posibilitatea de a vedea toate tichetele tale introducand numele de utilizator in casuta alba. 


Pentru cei interesati de detalii, sa spunem ca masina Audi A1 este Sportback, de culoare neagra, SB 1.0 TFSI ultra, 95 cp/700 kw, ST7, cutie automata de viteze. Premiile se vor distribui conform unei trageri la sorti care va avea loc pe 15 decembrie.  Extragerile se vor efectua in transmisiune directa pe pagina de social media (Facebook) a Netbet.ro Nu uita ca eligibile la promotie sunt doar jocurile Netbet Roulette de pe platforma “Cazino Live”. 


Toate premiile promotiei vor fi acordate in momentul extragerii sau, in cazuri exceptionale, in decursul a doua-cincisprezece zile lucratoare din momentul aflarii castigatorului. Valoarea autoturismului Audi este de 17 600 euro. Castigatorul nu poate opta pentru o suma alternativa in bani in locul autoturismului. In cazul in care esti din Bucuresti si doresti sa vezi cum arata masina, aceasta va fi expusa in perioada promotiei in AFI Palace Cotroceni. 


Cum procedez?

1.       Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici 

2.       Cazino  Live

3.       Ruleta Live

4.       Netbet Roulette

5.       Vei primi un bilet la tombola pentru castiguri de minim 50 lei, in intervalul 00:30-02:30 primind doua


Nu mai astepta si intra acum in lupta pentru castigarea unui Audi