Castiga saptamanal un telefon plasand pariuri pe fotbal

In aceste zile asistam la ultimele meciuri din acest sezon in campionatele de top din fotbal, in cupele europene si nu numai, astfel incat cu greu vei putea rezista tentatiei de a nu plasa pariuri, stiind mai ales ca anumite echipe vor juca la potential maxim meciurile ramase, iar altele nu vor trage atat de tare, indeplinindu-si deja obiectivul. Fie ca urmezi aceasta tactica sau alta pentru a miza, recomandam sa faci asta la casa de pariuri Unibet. Aici ai putea castiga premii importante saptamanal pana la sfarsitul lunii mai si lunar pana la finele anului.


Ce trebuie sa fac?

Poti participa la promotie chiar daca esti client nou sau vechi Unibet. Inainte de toate, trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia, dupa care sa plasezi, pana pe 27 mai, pariuri/bilete live sau pre-live din ligile de fotbal enumerate mai jos: La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 (cele 5 campionate de top), Champions League, Europa League, Liga 1 (Romania), Jupiler Pro League (Belgia), Superligaen (Danemarca), Eredivisie (Olanda), Cupa Romaniei, FA Cup (Anglia), DFB Pokal (Germania), Coupe de France, Coppa Italia, Premier League (Rusia), Primeira Lig (Portugalia), Super Lig (Turcia), Liga 2 (Romania), Championship (Anglia), Segunda Division (Spania), Serie B (Italia), Ligue 2 (Franta) si 2.Bundesliga (Germania).


Nu exista miza minima, cota minima fiind 1.2, tu trebuind sa acumulezi cat mai multe puncte in cele 3 clasamente saptamanale,  dar si in turneul final (care le insumeaza). Clasamentul va fi calculat dupa formula: Miza*Numar evenimente de pe biletul de pariu, cu specificatia ca pariurile de pe mobil valoreaza dublu. Altfel spus, conform formulei punctele acumulate plasand pariuri pe mobil se impart la 5, pe cand cele acumulate plasand pariuri pe desktop se impart la 10. Evident, doar pariurile/biletele castigatoare se iau in calcul.


Despre recompense

Clasamentul va fi actualizat in fiecare zi pentru turneele saptamanale si o data pe saptamana pentru cel final. Poti castiga saptamanal un telefon plasand pariuri pe fotbal, fiind 50 premii saptamanale, primul clasat obtinand un Apple iPhone X 256 GB, al doilea va obtine 500 lei bonus, pe cand al treilea va primi un bonus de 350 lei. Ocupantii locurilor 4-6 se vor alege cu 200 lei bonus, cei de pe pozitiile 7-10 cu 100 lei bonus, cei de pe 11-20 vor primi un freebet de 50 lei, iar ceilalti un freebet de 25 lei. Bonusurile trebuie rulate de 3 ori pe o cota minima de 1.4 in termen de 30 zile.


Cat despre premiile finale, se vor premia primii 10 participanti. Primul clasat dupa incheierea celor 3 turnee saptamanale va castiga 2 500 RON cash, fara conditii de rulaj, al doilea un Apple iPhone X 256 GB, al treilea un iPad Pro 10.5” 256 GB, urmatorii 3 vor primi un TV Samsung 43” 4K Ultra HD, iar ultimii 4 un Sony Playstation 4 Pro 1TB. Foarte important si un lucru inovativ este acela ca primul clasat  va primii cei 2 500 lei in fiecare luna, pana in decembrie.


Rezumat

·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “Castiga bani de pariuri pentru tot restul anului”

·         Plaseaza  pariuri/bilete cu o cota de minim 1.2 pe ligile mai sus mentionate pana pe 27 mai

·         Pariurile/biletele de pe mobil valoreaza dublu

·         Primii 50 clasati vor castiga premiile saptamanale, iar pe cele finale cel mai bine 10 clasati dupa toate cele 3 saptamani

·         Primul clasat la premiile finale va castiga automat 2 500 lei in fiecare luna, din iunie pana in decembrie


Ai timp berechet pentru a putea intra in top 10 la final >>>