Castiga saptamanal jackpoturi de zeci de mii de RON plasand pariuri pe fotbal

Ce parior nu ar dori sa castige premii de mii sau zeci de mii de lei cu o investitie foarte mica? Aceasta casa de pariuri iti poate indeplini visul mult dorit, oferind posibilitatea de a castiga jackpoturi de sute de mii de lei saptamanal cu o investitie foarte mica.

 

Pe pagina principala a site-ului  vei observa sub-categoria “Pronobet”, unde vei descoperi 3 grile, toate continand meciuri de fotbal, membrii VIP beneficiind de inca o grila. Acestea se numesc “Grile Europa”, “Grile Mini 1/Grile Mini 2” si “Grile de 10”, membrii VIP putand accesa si “Grila VIP”. Fiecare contine cateva meciuri de fotbal pentru care trebuie pronosticat rezultatul final (1X2). Astfel, “Grile Europa” cuprinde 11 meciuri de fotbal, “Grile Mini 1/Mini 2” 5 sau 6 meciuri de fotbal, pentru “Grile de 10” vei avea de oferit ponturi la 10 meciuri, iar in “Grile VIP” se afla 15 meciuri pentru care trebuie pronosticat rezultatul final.

 

Care e miza minima si cea maxima pe care o pot plasa?


Pentru a avea sanse mai mari la jackpot, poti propune doua sau chiar 3 rezultate finale pentru un eveniment, insa tine cont ca miza va fi mai mare pentru fiecare pont adaugat fata de cele principale. Pentru fiecare grila miza minima este de 4 lei, iar cea maxima difera de la caz la caz. La “Grile Europa”, acolo unde ti se ofera 11 meciuri de pronosticat, poti plasa maxim 216 pronosticuri unice, miza maxima fiind 864 lei. Pentru “Grile Mini 1/Mini 2” poti plasa maxim 12 pronosticuri unice, miza maxima fiind 48 lei, iar la “Grile de 10” poti plasa maxim 108 pronosticuri unice, miza maxima fiind 432 lei.

 

 

Meciurile de fotbal sunt alese din campionatele de top ale Europei, trebuind punctat insa ca in cazul Grilelor Mini 2 exista doua rubrici, una fiind dedicata exclusiv evenimentelor din primele doua ligi ale Romaniei. Jackpoturile sunt progresive pentru fiecare grila, cel minim fiind 100 000 lei la “Grile Europa”, 40 000 lei la “Grile de 10”, 2 500 lei la “Grila Mini 1” (cu 5 evenimente), 5 000 lei la “Grila Mini 2” si 150 000 lei la “Grila VIP”. Evident, jackpotul va fi castigat de cel/cei ce a(u)pronosticat corect toate evenimentele.

 

Acordarea premiilor


In cazul in care nimeresti toate rezultatele la “Grile Europa” si “Grile de 10” vei primi 50% din totalul mizelor plasate de toti utilizatorii pe acea grila, la care se adauga jackpotul, pe cand la “Grile Mini” vei obtine 85% din total, la care se adauga valoarea jackpotului.

 

Daca nimeni nu nimereste toate rezultatele nu va fi castigat jackpotul,  iar cel de la “Grile Europa” si “Grile de 10” care nimereste 10, respectiv 9 rezultate va primi 25% din totalul mizelor jucate de utilizatori la acea grila, pe cand cel de la “Grile Mini” va obtine 15%.

 

Daca nimeni nu a castigat nici la primul, insa nici la al doilea nivel, in cazul in care ai nimerit 9 rezultate la “Grile Europa” vei primi 15% din totalul mizelor.  Acelasi procentaj il vei primi si la “Grile de 10” daca vei nimeri 8 ponturi. In rubrica “Grile Europa”, in cazul in care nimeni nu nimereste minim 9 pronosticuri, cel ce va prinde 8 rezultate va lua 10% din totalul mizelor.

 

In ceea ce priveste rubrica “Grile VIP”, cel ce va nimeri toate cele 15 rezultate va castiga 50% din totalul mizelor, plus jackpotul. Daca nu este niciun castigator, celcare va prinde 14 rezultate va lua 25% din totalul mizelor. In cazul in care nici acum nu e niciun castigator, celce ghiceste 13 rezultate va primi 15% din totalul mizei. Daca in continuare nu exista vreun castigator cel care va nimeri 12 rezultate finale va castiga 10% din totalul mizelor. 

 

Cu Pronobet poti castiga zeci de mii de lei cu o miza infima