Castiga rotiri gratuite pentru fiecare gol marcat in Champions League

Marti si miercuri, 13-14 martie, se vor disputa ultimele meciuri din returul optimilor Champions League, patru partide care pot genera multe goluri. Asa cum ne-a obisnuit deja, casa de pariuri Unibet propune o promotie in care conteaza doar golurile. Este vorba despre oferirea de rotiri gratuite la jocul slot Starburst pentru fiecare gol marcat in cele patru meciuri.Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice utilizator care opteaza din pagina acesteia si plaseaza cel putin un pariu pre-live si/sau live in valoare totala de minim 60 lei. Spre exemplu, esti eligibil daca mizezi 40 lei la Manchester United vs Sevilla si 20 lei la AS Roma vs Sahtior. Nu exista o miza minima individuala, iar cota minima este 1.4. Evident, pariurile la care ai efectuat Cash Out nu se califica la promotie.


Despre recompensa


Indiferent de pariul plasat si daca el e castigator sau nu, vei castiga rotiri gratuite pentru fiecare gol marcat in Champions League. Mai exact, doua rotiri pentru o reusita.  Rotirile vor fi creditate la Starburst joi, ora 20:00. Castigurile din rotirile gratuite se crediteaza ca bani bonus, acestea trebuind rulate de 25 ori la jocuri slot in termen de 30 zile.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti aici

·         Opteaza pentru promotia “Rotiri gratuite pentru fiecare gol inscris” din pagina acesteia

·         Mizeaza, live sau pre-live, un total de minim 60 lei, pe oricare din cele patru jocuri de marti si miercuri din Champions League

·         Fie ca pariul e sau nu castigator, vei primi doua rotiri gratuite la Starburst pentru fiecare gol marcat in meciul/meciurile pe care ai plasat pariurile

·         Castigurile din rotirile gratuite trrebuie rulate de 25 ori in maxim 30 zile pe jocuri slot


Se anunta patru meciuri spectaculoase, cu multe goluri