Castiga premiul cel mare de 50 000 RON la campionatul de pariere US Open

Ultimul Grand Slam al anului, US Open, va incepe luni, 26 august, acesta fiind transmis nu doar de Eurosport, ci si de anumite case online. Una dintre ele este Unibet, acolo putand vedea in transmisiune directa fiecare meci. Unibet nu se limiteaza insa doar la atat, oferind si un concurs cu premii in valoare totala de 250 000 RON, unde marele castigator va obtine o cincime din acesti bani.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Unibet, pentru a participa trebuind sa optezi din pagina acesteia, numita “Campionatul de pariere US Open”. Plaseaza apoi pariuri live sau pre-live, simple sau pe bilet multiplu, exclusiv de la US Open. Cota minima este 1.4, in clasament fiind luate in calcul doar pariurile castigatoare. Punctajul se va calcula inmultind cota totala cu numarul evenimentelor de pe bilet si cu miza pariata. Clasamentul va transforma automat miza plasata in euro, acesta updatandu-se zilnic pe pagina promotiei, la ora 13:00.

Despre recompense

Nu mai putin de 250 jucatori vor castiga premii de 250000 RON la campionatul de pariere US Open, primul clasat urmand a obtine 50 000 lei. Al doilea va lua 37 500 lei, in vreme ce al treilea clasat va primi in cont suma de 25 000 lei. Jumatate din aceasta suma va merge la cel de-al patrulea clasat, iar cel ce a terminat pe 5 se va multumi cu 5 000 lei. Ocupantii locurilor 6-10 vor primi jumatate din aceasta suma, care e dublul sumei primite de cei ce vor incheia pe locurile 11-50. Cei clasati pe locurile 51-100 vor castiga 500 lei, in timp ce ultimii 150 vor primi jumatate din aceasta suma. Banii sunt cash, fara conditii de rulaj, acestia acordandu-se pana pe 11 septembrie, ora 19:00.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza pentru promotia “Campionatul de pariere US Open” din pagina acesteia
  • Pariaza exclusiv pe meciurile de tenis de la US Open
  • Cota minima a unei selectii e 1.4
  • Clasamentul va lua in calcul doar pariurile castigatoare
  • Primii 250 clasati vor imparti premii totale de 250 000 lei
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

Pariaza inca din prima zi pentru sanse mai mari de a intra in premii