Castiga o vacanta in Maldive acumuland puncte la jocurile slot

Una dintre cele mai interesante promotii in acest inceput de iarna vine de la casa online Netbet, promotie care dureaza aproape o luna, in urma acesteia putand castiga o excursie in Maldive sau alte premii constand in telefoane mobile sau in bani cash.


Pasionat de sloturi? Atunci nu trebuie sa ratezi aceasta promotie >>>Ce trebuie sa fac?

Promotia a inceput pe 30 noiembrie si se va incheia pe 27 decembrie, pentru a participa trebuind sa te inscrii din pagina promotiei, care se gaseste in categoria „Cazino”. Promotia este impartita in 4 saptamani, denumite sprinturi. Primul sprint a inceput pe 30 noiembrie si se va incheia pe 6 decembrie, cel de-al doilea sprint va incepe pe 7 decembrie si va dura pana pe 13 decembrie, al treilea va avea startul pe 14 decembrie si se va incheia pe 20 decembrie, iar ultimul va incepe pe 21 decembrie si se va termina pe 27 decembrie.


Clasamentul ia in calcul doar rotirile efectuate la jocurile slot. Cu cat mai mare este suma pe care o rulezi la jocurile slot, cu atat mai multe puncte vei obtine. Astfel, vei primi 1 punct in clasament pentru 1 RON mizat la jocurile slot. Punctele obtinute se vor inmulti cu un multiplicator in functie de numarul de zile consecutive dintr-un sprint in care ai jucat sloturi. Astfel, daca ai doua zile de joc la rand multiplicatorul va fi 1.2, in cazul in care ai 3 zile la rand punctele se vor inmulti cu 1.4, pentru 4 zile de joc la rand multiplicatorul va fi 1.6, in cazul in care vei juca sloturi 5 zile consecutiv multiplicatorul va fi 1.8, iar daca vei juca 6 zile la rand punctele se vor dubla, practic (se vor inmulti cu 2). Spre exemplu, daca vei juca sloturi pe 3 decembrie si 4 decembrie, punctele tale se vor inmulti cu 1.2 in data de 5 decembrie. Daca vei juca si pe 5 decembrie, ziua urmatoare punctele se vor inmulti cu 1.4 si asa mai departe.


Despre recompense

Primii 100 jucatori clasati in urma fiecaruia dintre cele 4 sprinturi vor obtine premii in bani cash, fara conditii de rulaj. Astfel, primul clasat va primi 5 000 lei, al doilea va lua 3 500 lei, al treilea va obtine 2 000 lei si asa mai departe pana la ultimii 41 clasati, care se vor multumi cu 100 lei. Premiile se vor acorda pe 7 decembrie, 14 decembrie, 21 decembrie si 28 decembrie. Pe langa toate astea, vei putea castiga o vacanta in Maldive acumuland puncte la jocurile slot sau telefoane mobile. Tragerea la sorti din 28 decembrie, care va avea loc la masa Netbet Blackjack, la ora 16:00, va fi transmisa pe pagina de Facebook NetBet Sport.


La tragerea la sorti pentru acordarea celor 10 telefoane Iphone XS 64 gb vor intra primii 100 clasati in fiecare din cele 4 sprinturi. In cazul in care utilizatorul extras refuza telefonul, acestuia i se va credita in contul Netbet 70% din valoarea acestuia, ceea ce inseamna 737.8 euro. Marele Premiu consta intr-un sejur de 7 zile pentru doua persoane la Paradise Island Resort&Spa, categorie 5 stele, all inclusive, iar la tragerea la sorti vor intra primii 10 clasati in fiecare din cele 4 sprinturi.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Inscrie-te la promotia „Cursa cadourilor Netbet” din pagina acesteia (se gaseste in sectiunea „Cazino” )
  • Participa la jocuri slot
  • 1 RON mizat inseamna un punct in clasament, care poate fi multiplicat in functie de numarul de zile consecutive petrecut la sloturi
  • La finalul fiecaruia din cele 4 sprinturi primii 100 clasati vor imparti bani cash
  • La extragerea pentru telefoanele mobile vor participa primii 100 clasati in fiecare din cele 4 sprinturi
  • La extragerea pentru excursia in Maldive vor participa primii 10 clasati in fiecare din cele 4 sprinturi


Pasionat de sloturi? Atunci nu trebuie sa ratezi aceasta promotie >>>