Castiga o vacanta in Fiji participand la jocuri slot

Cine nu si-ar dori o vacanta in Insula Fiji, mai ales daca este gratuita? Prin intermediul promotiei casei online Unibet un norocos utilizator va putea alege o vacanta din cele 5 experiente oferite, printre care se numara si cea din Fiji. Promotia se desfasoara pana pe 8 aprilie, eligibil la promotie fiind orice utilizator Unibet.Ce trebuie sa fac?


Cei care doresc sa participe trebuie sa acceseze pagina promotiei, intitulata “Ti-ar placea sa ai propria insula in Fiji?” si sa aleaga dintre cele 65 jocuri slot la care se face referire in pagina. Pentru 1 000 lei pariati la jocurile slot pe durata oricarei zile, pana pe 8 aprilie, vei primi o intrare la tragerea la sorti. Nu exista un numar limita de intrari pe care il poti obtine. Atentie, cei 1 000 lei trebuie rulati intr-o singura zi (24 ore) pentru a obtine biletul. 


Despre recompense


Castiga o vacanta in Fiji participand la jocuri slot, insa nu doar atat, tragerea la sorti avand loc pe 10 aprilie. Norocosul castigator va putea alege din 5 destinatii puse la dispozitie de Unibet. Este vorba despre o excursie in insula Vamizi, o plimbare cu iahtul in Caraibe, luarea cinei in interiorul unui vulcan din Islanda, construirea unei case intr-un copac pe insula Fiji sau un safari in Kenya si Seychelles. Sigur, ti se vor pune la dispozitie diferite facilitati, in functie de pachetul ales, printre care si bani de cheltuiala. Toate aceste facilitati sunt incluse in pachet, netrebuind sa platesti pentru ele. In Fiji vei sta 10 nopti, in Kenya si Seychelles 6 nopti, iar in celelalte 3 destinatii cate 7 nopti. In excursie nu vei merge singur, ci impreuna cu minim o persoana. Mai multe despre facilitatile incluse in fiecare pachet vei afla daca vei accesa pagina promotiei.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Alege din cele 65 jocuri slot prezentate in pagina promotiei “Ti-ar placea sa ai propria insula in Fiji?”

·         Pentru fiecare 1 000 lei rulati in 24 ore, pana pe 8 aprilie, vei primi un tichet la tragerea la sorti

·         Castigatorul premiului va fi desemnat pe 10 aprilie, acesta putand alege din 5 pachete


Poti fi chiar tu norocosul castigator