Castiga o parte din jackpoturile de 150 000 RON cu ocazia Campionatului European de handbal masculin

In aceste zile se desfasoara Campionatul European de handbal masculin, ocazie prin care poti castiga unul sau chiar doua premii de 2 500 RON. Casa de pariuri care iti ofera aceasta sansa este Unibet, la care poti viziona toate partidele de la turneul final in transmisiune directa. Pentru a avea sansa de a castiga un premiu nu trebuie neaparat sa rulezi o suma mare de bani. Promotia tine mai degraba de noroc, in perioada turneului final fiind efectuate doua trageri la sorti.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi pariuri, live sau pre-live, pe Campionatul European de handbal masculin. Nu exista cota minima, miza minima a unui pariu fiind 25 RON. Fiecare 25 lei iti aduc un bilet la tragerile la sorti. Vor fi doua asemenea extrageri: prima pe 20 ianuarie, iar a doua pe 27 ianuarie. Biletele nu se cumuleaza, astfel ca pentru a participa la a doua extragere trebuie sa pariezi pe CE handbal masculin in intervalul 20 ianuarie-26 ianuarie.

Despre recompense

Pentru a avea sanse cat mai mari de a castiga o parte din aceste jackpoturi totale de 150000 RON la CE handbal masculin plaseaza cat mai multe pariuri exclusiv din handbal si/sau cu o miza cat mai mare. La prima extragere premiile totale sunt de 100 000 lei, cei mai norocosi 40 utilizatori impartind 2 500 lei fiecare. A doua tragere la sorti are premii totale de 50 000 lei, premiul pentru un utilizator fiind tot de 2 500 lei. Aici se vor premia cei mai norocosi 20 utilizatori. Premiile se vor acorda cash, fara conditii de rulaj, in maxim 30 minute de la extragere.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza pariuri pe Campionatul European de handbal masculin
  • Miza minima a unui pariu este 25 lei, neexistand cota minima
  • Pentru fiecare 25 lei pariati vei primi un tichet la tragerile la sorti
  • Vor fi doua trageri la sorti, ambele aducandu-i fiecarui utilizator extras suma de 2 500 lei
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

Incearca-ti norocul si poti castiga peste 1 000 euro