Castiga o parte din cei 160 000 RON cu jocurile slot

Iti plac jocurile slot (mecanice)? Ti-ai dori sa vizitezi Parisul? Daca ai raspuns afirmativ la una sau la ambele intrebari atunci nu ar trebui sa ratezi promotia oferita de casa de pariuri Netbet, promotie in urma careia te poti alege cu o calatorie pentru doua persoane la Paris sau cu o parte din premiul total de 160 000 lei.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Netbet, pentru a putea intra in clasament trebuind sa apesi butonul “Alaturati-va acum”, afisat la prima accesare a jocurilor eligibile. Acestea sunt in numar de 3: Vikings Go Wild, Golden Fish Tanks si Holmes and the Stolen Stones. Pentru a urca pe primele locuri in clasament nu iti trebuie decat cateva minute. Asta deoarece trebuie sa indeplinesti doar 3 misiuni pentru a fi luat in considerare in clasament. Acestea pot fi indeplinite pana in noaptea de 17 septembrie, ora 00:59.


Una dintre misiuni consta in colectarea a 30 de simboluri Free Spins la slotul Vikings Go Wild, o a doua misiune iti cere sa ai 4 victorii consecutive (sa castigi orice suma de bani in 4 rotiri la rand) la slotul Golden Fish Tanks, iar o a treia misiune consta in colectarea a 5 cioburi de sticla in slotul Holmes and the Stolen Stones. Toti cei care vor face asta vor aparea in clasament. Misiunile pot fi indeplinite in orice ordine. Poti alege sa repornesti misiunile (sa o iei de la inceput) dupa efectuarea a minim 25 rotiri. Atentie insa, misiunile sunt restartate automat in cazul in care numarul de incercari a depasit numarul anterior. Spre exemplu, daca prima data doresti sa resetezi scorul dupa 30 rotiri, a doua oara nu poti efectua mai mult de 30 rotiri.


Despre recompense

Castiga o parte din cei 160 000 RON cu jocurile slot daca te vei numara printre primii 400 clasati. La fiecare 60 secunde este updatat clasamentul in pagina jocurilor eligibile. Castigator va fi cel care va indeplini toate cele 3 misiuni din cel mai mic numar de rotiri. In cazul in care exista doi jucatori ce au incheiat misiunile cu acelasi numar de rotiri, intaietate va avea cel care le-a incheiat primul.


Primul clasat va castiga o excursie pentru doua persoane la Paris, excursie ce include zborul cu avionul, 3 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, zbor cu elicopterul deasupra orasului, mic dejun, 3 mese de pranz, 4 bilete VIP la circuitul de motociclism Nitro Circus, dar si sofer privat timp de 4 ore in ziua spectacolului (30 noiembrie sau 1 decembrie). Al doilea clasat va castiga 20 000 lei, al treilea 16 000 lei, al patrulea 8 000 lei, al cincilea 4 000 lei si asa mai departe, ultimii 150 clasati alegandu-se cu 80 lei. Toate premiile sunt cash, fara cerinte de rulaj, fiind creditate in termen de 72 ore de la incheierea promotiei. Pentru a le obtine trebuie sa accesezi unul din cele 3 jocuri slot participante, nefiind necesar sa pariezi nimic.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza pentru misiuni din pagina jocurilor eligibile pana in noaptea de 17 septembrie, ora 00:59
  • Indeplineste misiunile intr-un timp cat mai scurt
  • Clasamentul se bazeaza pe numarul rotirilor efectuate pentru a castiga misiunea, cel ce va avea cel mai mic numar de rotiri urmand sa castige premiul cel mare
  • Vor fi premiati primii 400 clasati, premiile creditandu-se cash


Crezi ca norocul este de partea ta? >>>