Castiga o parte din 60000 RON cu un singur bilet

Duminica, 11 februarie, se vor disputa destule meciuri de fotbal in campionatele de top din Europa si stim ca majoritatea pariorilor, fie ei experimentati sau incepatori, prefera sa mizeze pe rezultatul final. In sprijinul acestui tip de parior vine casa  online Unibet, ce prezinta un turneu cu premii in valoare totala de 60 000 lei. Acestea se vor acorda prin tragere la sorti.


5a7f5743ec6cf_1518294851.jpg


Ce trebuie sa fac?


Promotia se adreseaza tuturor utilizatorilor Unibet, pentru a participa trebuind sa optezi la promotie din pagina acesteia. Plaseaza apoi un bilet care sa contina 8 partide, toate  din fotbal, care se vor disputa duminica. Ligile eligibile sunt cele 5 de top (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A si Ligue 1), la care se adauga Eredivisie (Olanda), Pro League (Belgia), Superligaen (Danemarca) si Championship (liga a doua a Angliei). Toate cele 8 selectii trebuie plasate pe rezultatul final al meciului (1X2). Se accepta doar bilete cu meciuri pre-live, miza minima fiind 60 lei, neexistand cota minima.


Despre recompense


Daca ai respectat aceste conditii vei participa la tragerea la sorti in urma careia ai putea castiga o parte din 60000 RON cu un singur bilet, indiferent ca este sau nu castigator. Chiar daca vei plasa mai multe astfel de bilete, la tragerea la sorti vei participa doar cu un bilet, astfel toti participantii avand sanse egale de castig. 


Toate premiile sunt cash, fara conditii de rulaj. Vor fi premiati 100 utilizatori care au respectat conditiile, cel mai norocos alegandu-se cu 15 000 lei. Ocupantii celorlalte  doua locuri de pe podium vor primi 6 000 lei fiecare, urmatoarele doua pozitii primind jumatate din suma pe care a luat-o cel de dinaintea sa. Ocupantii locurilor 6-10 vor primi 1 200 lei, pentru ca ocupantii locurilor 11-20, 21-50, respectiv 51-100 sa se aleaga cu jumatate din suma castigata de cei din fata lor. Extragerea va avea loc pe 12 februarie, lista castigatorilor fiind actualizata pe pagina promotiei. Banii se vor acorda in aceeasi zi, la ora 21:00. 


Rezumat


1.       Inregistreaza-te la Unibet in perioada 9-11 februarie 

2.       Opteaza la promotie din pagina acesteia, denumita “Castiga o parte din 60 000 RON cu fotbalul european de top”

3.       Plaseaza un bilet pre-live care sa contina 8 meciuri din cel putin unul dintre campionatele prezentate mai sus

4.       Se accepta doar pariuri pe rezultatul final (1X2), miza minima fiind 60 lei

5.       Vei participa la tragerea la sorti chiar daca biletul va fi castigator sau nu

6.       Se vor premia primii 100 extrasi, premiile acordate fiind cash, fara cerinte de rulajNorocul poate fi de partea ta la aceasta promotie