Castiga o parte din 50000 RON pariind pe cupele europene

La mijlocul acestei saptamani se va desfasura cea de-a cincea etapa a fazei grupelor Champions League si Europa League, in urma acesteia cu siguranta urmand a obtine calificarearea cateva echipe in primavara europeana. Cu acest prilej casa de pariuri Unibet prezinta o promotie in care premiile totale sunt de 50 000 lei. Toata lumea are sanse la premii, acestea acordandu-se in urma unei trageri la sorti.


Norocul poate fi de partea ta la aceasta promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

Promotia se desfasoara intre 26 si 29 noiembrie, pentru a participa trebuind doar sa plasezi cel putin un pariu din cea de-a cincea etapa de Champions League si/sau Europa League. Pariurile pot fi pre-live sau live, singure pe bilet sau bilete multiple cu meciuri exclusiv din cupele europene, miza minima a fiecaruia trebuind sa fie 25 lei. Pentru fiecare pariu plasat ce indeplineste miza minima vei primi o intrare la tragerea la sorti. Daca ai optat pentru Cash Out la un pariu, intrarea corespunzatoare acelui pariu ramane valabila.


Despre recompensa

Poti castiga o parte din 50000 RON pariind pe cupele europene, extragerea avand loc la 15 minute dupa incheierea ultimului meci din Europa League. Zece norocosi castigatori vor primi 5 000 lei cash fiecare, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza cat mai multe pariuri din aceasta saptamana de cupe europene
  • Pariurile pot fi live sau pre-live, simple sau pe bilet multiplu
  • Miza minima a fiecarui pariu este 25 lei
  • Vei primi o intrare la tragerea la sorti pentru fiecare pariu eligibil
  • Zece castigatori vor obtine 5 000 lei bani cash fiecare, fara conditii de rulaj


Norocul poate fi de partea ta la aceasta promotie >>>