Castiga o parte din 15000 RON participand la cursa loteriilor

Promotiile pe loteriile online sunt mai rar intalnite la casele de pariuri decat cele pe jocuri de casino, chiar si poker, ca sa nu mai spunem de pariuri sportive. Casa de pariuri Netbet s-a gandit insa “sa scoata la lumina” aceasta sectiune printr-o promotie care ofera premii totale de 15 000 RON.


Ce trebuie sa fac?

Promotia dureaza pana pe 15 octombrie, putand participa doar romanii care se vor inscrie la aceasta din pagina ei. Acceseaza apoi orice loterie din selectia Netbet Loto, putand face asta din sectiunea “Loto” sau de pe linkul aflat pe pagina promotiei, aici gasind zeci de loterii. Primesti puncte pentru mizele plasate pe orice loterie din selectia Netbet Loto. Punctajul se va calcula dupa urmatoarea formula: (Bilete jucate*0.8) + (Suma pariata*0.2) + Cota medie pe variantele jucate/100). Cota maxima este 5000.


Crezi ca e prea complicat? Nu-i nimic, deoarece pe platforma Netbet Loto se va updata periodic clasamentul, astfel incat sa stii pe ce pozitie te afli si cate puncte ai. Pentru a mai lumina putin lucrurile, sa spunem ca vei plasa un bilet cu miza de 8 lei cu o cota medie pe variante de 70. In acest caz vei primi in clasament 0.8+ (8*0.2) + 0 = 2.4 puncte. Daca, in schimb, cota medie pe variante este de 200, spre exemplu, vei primi 0.8 + (8*0.2) + 2 = 4.4 puncte. Vei obtine puncte in clasament indiferent daca biletele sunt castigatoare sau nu.


Despre recompense

Pe 15 octombrie ai putea castiga o parte din 15000 RON participand la cursa loteriilor, premiile fiind cash, fara conditii de rulaj. Vor fi premiati primii 70 clasati, fericitul castigator urmand a obtine 1 500 lei, celui de-al doilea i se vor credita 1 000 lei, cel de-al treilea clasat va obtine 800 lei, al patrulea va lua 700 lei, cel de-al cincilea va primi in cont 600 lei si asa mai departe, pentru ca ultimii 20 clasati sa se multumeasca doar cu 50 lei. Premiile se vor credita pe 16 octombrie.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  • Inscrie-te la promotia “Cursa loteriilor” din pagina acesteia
  • Participa la loteriile virtuale din pagina “Loto”
  • Vei puncta in clasament in functie de miza pariata, chiar daca biletele sunt sau nu castigatoare
  • Promotia dureaza pana in 15 octombrie
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj


external linkLink-uri externe interzise