Castiga o excursie si bani cash pariind pe Liga Natiunilor

In perioada 14-16 octombrie va avea loc cea de-a patra etapa a Ligii Natiunilor, in cele 3 zile disputandu-se 23 meciuri. Este o ocazie perfecta pentru casa online Unibet de a lansa o promotie, una care iti poate aduce o excursie de vis la un meci de fotbal sau o parte din cei 60 000 lei cash, fara conditii de rulaj.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie indiferent daca esti utilizator nou sau vechi Unibet. Pentru a participa trebuie sa optezi la inscrierea in turneu din pagina promotiei. Plaseaza apoi pariuri simple sau bilete multiple, live sau pre-live pe meciurile din Liga Natiunilor care se vor desfasura in perioada 14-16 octombrie. Clasamentul nu va tine cont de numarul de bilete plasate sau de miza totala, ci de cea mai mare cota castigatoare a ta. De tinut cont ca fiecare pariu/bilet trebuie sa aiba miza minima de 6 lei, iar cota minima a fiecarei selectii de pe bilet trebuie sa fie 1.4. Clasamentul se va updata zilnic in pagina promotiei. Pariurile la care ai optat pentru Cash Out nu se vor lua in considerare la aceasta promotie.


Despre recompense

La finalul turneului poti castiga o excursie si bani cash pariind pe Liga Natiunilor, primii 50 utilizatori care au avut cea mai mare cota obtinuta exclusiv din selectii din Liga Natiunilor urmand a imparti 60 000 lei bani cash in mod egal, fiecare urmand a primi 1 200 lei. In plus, primul clasat va castiga o excursie pentru a participa la un eveniment de fotbal la alegere oriunde in Europa, dar si suma de 9 000 lei bani cash pentru cheltuieli.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza pentru promotia “Castiga o calatorie de vis si o parte din cei 60 000 RON” din pagina acesteia
  • Plaseaza bilete exclusiv pe meciuri din Liga Natiunilor care se desfasoara in perioada 14-16 octombrie
  • Miza minima a unui bilet este 6 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.4
  • Clasamentul va tine cont de cea mai mare cota castigatoare
  • Primii 50 clasati vor imparti in mod egal premiul total de 60 000 lei bani cash
  • Primul clasat va castiga o excursie la un eveniment de fotbal din Europa la alegere, la care se adauga 9 000 lei bani de cheltuiala


Participa pentru a putea castiga 1 200 lei sau chiar marele premiu >>>