Castiga o calatorie pariind pe meciuri din Liga Natiunilor

Aproape 50 meciuri vor avea loc in primele doua etape din Liga Natiunilor, ele desfasurandu-se intre 6 si 11 septembrie. Cu ocazia acestor meciuri casa de pariuri Unibet organizeaza un turneu destul de interesant, la care clasamentul nu tine cont de suma rulata in aceste zile, ci de cotele de pe biletele castigatoare. Sunt puse in joc premii de 60 000 lei, dar si o excursie cu ocazia unei partide de fotbal la alegere.Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator care are cont la Unibet poate participa la promotie. Inainte de a plasa orice pariu opteaza la promotie din pagina acesteia, putand face asta pana la 11 septembrie, ora 23:59. Apoi alcatuieste cel putin un bilet cu meciuri exclusiv din Liga Natiunilor. Poti plasa oricate bilete doresti pentru aceasta promotie, live sau pre-live, insa tine cont ca miza minima a unui bilet este 6 lei, iar cota minima a fiecarei selectii de pe bilet 1.4. Pentru a intra in clasament biletul trebuie sa fie castigator, clasamentul updatandu-se zilnic.


Despre recompense

Daca la finalul promotiei vei avea cea mai mare cota castigatoare conform conditiilor, vei castiga o calatorie pariind pe meciuri din Liga Natiunilor, dar si 9 000 lei pentru cheltuiala cu zborurile, hotelul etc. Calatoria este una la un eveniment fotbalistic din Europa, putandu-ti alege chiar tu evenimentul. Nu doar utilizatorul care are cea mai mare cota castigatoare va avea de castigat, ci primii 50 din acest clasament. Fondul de premiere pentru locurile 2-50 este de 51 000 lei, deocamdata nefiindu-ne insa dezvaluita suma pe care o va lua fiecare in parte. Bineinteles, dupa cum Unibet ne-a obisnuit, banii sunt cash, fara conditii de rulaj. Castigatorii vor fi contactati pe 12 septembrie pentru a primi premiul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia “Castiga o calatorie de vis si o parte din cei 60 000 RON” din pagina acesteia
  • Plaseaza bilete cu pariuri exclusiv din Liga Natiunilor pana pe 11 septembrie
  • Miza minima de pe fiecare bilet e 6 lei, iar cota minima a fiecarei selectii 1.4
  • Clasamentul va tine cont de biletele castigatoare care au cele mai mari cote
  • Primii 50 clasati vor fi premiati cu bani cash, primul castigand si o excursie la un eveniment fotbalistic la alegere


Indrazneste si castiga >>>