Castiga mai mult la Netbet cu fiecare pariu in plus pe bilet

Daca esti adeptul plasarii mai multor meciuri pe biletul de pariuri, atunci locul ideal in care sa faci asta este Netbet.
 
Cand spunem acest lucru nu ne referim doar la faptul ca Netbet dispune de o oferta foarte bogata atat live, cat si pre-live, nici macar la faptul ca aici putem urmari foarte multe meciuri in transmisiune directa cu ajutorul platformei Netbet TV. Spunem asta deoarece Netbet iti ofera un mic bonus la eventualul castig acolo unde ai cel putin 3 meciuri pe bilet, meciuri care pot fi si din sporturi diferite.
 
Pentru a fi eligibil la bonus trebuie respectate insa cateva conditii si anume ca evenimentele sa fie din fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata si baseball, iar cota minima pentru fiecare eveniment sa fie 1.2. De asemenea, in ceea ce priveste fotbalul, sunt eligibille doar unele campionate sau meciuri inter-cluburi/inter-tari. Este vorba de Cupa Natiunilor Africane, meciuri amicale inter-tari, Premier League (Anglia), Liga Portugaliei, Liga Elvetiei, Liga Argentinei (Primera Division), Cupa Ligii Angliei, Cupa Germaniei, Cupa Portugaliei, Liga Turciei, Liga Austriei, Cupa Angliei, Bundesliga, Cupa Ligii Portugaliei, Liga SUA (MLS), Liga Belgiei, Liga a II-a a Germaniei, Liga Rusiei, CM 2018, Preliminariile CM 2018-zona europeana, Champions League, Europa League, Serie A, Liga Scotiei, Copa America, Liga Finlandei, Serie B, Cupa Scotiei, CM 2018-calificari America de Sud, Liga Danemarcei, Ligue 1, Cupa Italiei, La Liga,  Liga I (Romania), Liga a II-a a Angliei (Championship), Ligue 2, Liga Japoniei, Segunda Division, Liga 2 (Romania), League One  (Anglia), Cupa Frantei, Eredivisie (Olanda), Cupa Spaniei, Cupa Belgiei, League Two (Anglia), Cupa Ligii Frantei, Liga Norvegiei, Liga Suediei, Cupa Romaniei, Liga a II-a a Belgiei, Cupa Olandei, Liga Greciei si Cupa Greciei. Aici sunt incluse toate competitile importante, astfel ca nu este nevoie sa le memorati pe toate.
 
 
Dupa cum se poate observa in imaginea de mai sus, numarul minim de evenimente pe bilet este 3, bonusul fiind de 3% din castig. Bonusul maxim este de 50%, care se acorda pentru minim 13 evenimente corecte care au cota de cel putin 1.2. Bonusul se va acorda in bani reali, netrebuind efectuat vreun rulaj. Este important de spus ca doar pariurile pre-live sunt castigatoare, desi, sincer, nu stim cati dintre voi ati putea plasa minim 3 evenimente live pe un bilet.
 
Eventualul bonus la care sunteti eligibil va fi trecut pe biletul de joc, inaintea plasarii lui. Daca un meci este anulat, pe jumatate castigat (conform anumitor tipuri de pariuri asiatice) sau pariului i se da cota 1.00, in cazul in care biletul va fi castigator veti primi bonusul corespunzator numarului de selectii la care cota nu a fost 1.00. Spre exemplu, daca pe un bilet castigator aveti 7 selectii, fiecare cu o cota minima de 1.2, insa doua selectii au cota 1.00, bonusul va fi cel corespunzator pentru 5 selectii, adica 8%. De asemenea, nici biletele plasate cu ajutorul unui freebet, dar nici pariurile antepost (pe castigatorul campionatului) nu vor fi luate in considerare.