Castiga mai mult cu promotia de weekend

Prima promotie mai serioasa din anul 2018 pentru ligile europene de fotbal vine din partea acestei case de pariuri, promotie ce va fi valabila in fiecare weekend. Campionatele vizate sunt cele 5 de top (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga si Ligue 1), dar si Eredivisie (Olanda), Jupiler Pro League (Belgia), Superligaen (Danemarca) si Championship (liga a doua a Angliei).


Ce trebuie facut?


Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa optezi pentru inscriere din pagina acesteia si sa alcatuiesti un bilet cu minim 3 meciuri care se vor disputa vineri (incepand cu ora 13:00) sambata si/sau duminica din una, doua sau mai multe ligi mentionate mai sus. Pariurile trebuie sa fie pre-live (inainte de meci), doar pe rezultatul final (1X2). Miza minima este 60 RON, fiecare pariu trebuind sa aiba cota minima 1.4. 


Daca vei face asta, iar toate selectiile vor fi “verzi” , vei castiga mai mult cu promotia de weekend. Prin urmare, in cazul in care ai 3 selectii pe bilet, la castig se va adauga 10%, daca ai optat pentru un bilet cu 4 selectii ti se va adauga 20%, iar in cazul in care ai a sau mai multe selectii, castigul de pe bilet se va mari cu 30%. Miza maxima permisa in vederea aceestei promotii este de 120 RON, profitul extra maxim fiind de 4 800 RON.


Despre recompensa


Toate bonusurile se vor acorda in zilele de luni, pana la ora 20:00, Poti participa la promotie in fiecare weekend cu meciuri din aceste ligi europene, insa vei fi eligibil cu un singur bilet saptamanal. Profitul extra poate fi pariat doar pe meciuri de fotbal, de unde deducem ca este vorba despre un bonus, ce trebuie rulat de 3 ori pe cote minime de 1.4. Suma rulata, insa si cea pe care o mai ai de rulat, se gasesc in sectiunea “Contul meu” (click pe suma avuta in cont). 


Spre exemplu, daca ai plasat un bilet eligibil cu 4 selectii cu o miza de 100 RON si cu o cota totala de 9.00,in cazul in care biletul va fi castigator vei primi 900 RON, la care se adauga un bonus de 180 RON. Bonusul trebuie rulat de 3 ori (540 RON) pe cote minime de 1.4. 


Rezumat


·        Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici

·        Opteaza la promotia “Castiga extra cu multipla pe fotbal”

·        Alcatuieste un bilet cu minim 3 selectii din unul sau mai multe dintre campionatele mentionate mai sus

·        Miza minima a biletului este 60 lei, iar cea maxima 120 lei

·        Cota minima a fiecarei selectii este 1.4

·        Pariurile trebuie sa fie pre-live, pe rezultatul final

·        La un bilet cu toate cele 3 selectii castigatoare vei primi 10% din castig, la unul cu 4 selectii castigatoare 20%, iar la unul cu minim 5 selectii castigatoare primesti 30%

·        Profitul extra poate fi plasat doar pe meciuri de fotbal


Poti beneficia de promotie in fiecare saptamana