Castiga mai mult cu pariurile din Liga I

Au mai ramas cateva ore pana cand va incepe editia cu numarul 101 a Ligii I, o editie in care suntem convinsi ca multe case de pariuri vor prezenta promotii care de care mai atractive. Sezonul va fi deschis de campioana CFR Cluj, care va primi vizita Botosaniului. Fie ca vei lua in calcul sau nu acest meci, in cazul in care vei plasa 3 pariuri la casa online Unibet in aceasta etapa de Liga I si in fiecare ce va urma, ti se va mari eventualul castig cu 30%.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Unibet sunt eligibili la promotie, pentru a participa netrebuind sa optezi nicaieri, ci doar sa pariezi. Pur si simplu, alege 3 selectii din 3 meciuri care se desfasoara in Liga I in respectiva etapa. Selectiile de pe bilet trebuie pot fi atat pre-live, cat si live, fiecare trebuind sa aiba cota minima 1.2. Miza maxima a unui astfel de bilet este de 150 lei, cea minima 10 lei, iar bonusul maxim 5 000 lei.


Despre recompensa

Daca esti interesat de oferta vei castiga mai mult cu pariurile din Liga I in cazul in care biletul este castigator. Bonusul este de 30% din valoarea cotei totale. Cu alte cuvinte, vei castiga cu 30% mai mult, bonusul fiind cash, netrebuind rulat. Poti beneficia de bonus o singura data pe saptamana.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Alcatuieste un bilet cu 3 selectii din Liga I
  • Cota minima a fiecarei selectii este 1.2, miza minima a biletului 10 lei, iar cea maxima 150 lei
  • Daca biletul este castigator vei primi cash un bonus de 30%, pana la 5 000 lei


Profita in fiecare saptamana de oferta >>>