Castiga mai mult cu echipa invingatoare in Liverpool-Manchester City

Ultima partida a etapei a opta din Premier League se va disputa intre Liverpool si Manchester City. In general, derby-urile din campionatul Angliei genereaza multe reusite, la fel asteptandu-se si de la echipele care, inaintea acestei runde, aveau cele mai bune ofensive. Cu siguranta esti tentat sa plasezi minim un pronostic pe aceasta partida, casa de pariuri 888sport imbiindu-te sa mizezi pe invingatoarea acestei partide, putand astfel beneficia de un castig mai mare decat la celelalte case online.Ce trebuie sa fac?

Pentru a putea castiga mai mult cu echipa invingatoare in Liverpool-Manchester City prima oara trebuie sa te inregistrezi la 888sport pana la data meciului (duminica, 18:30), dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul gazdelor sau al oaspetilor in partida dintre Liverpool si Manchester City. Miza pariului este nici mai mult, nici mai putin de 25 lei.


Despre recompensa

In cazul in care pariul va fi “verde” vei castiga 375 lei, chiar daca ai pariat pe Liverpool sau Manchester City. Castigul se va acorda sub forma de bonus in termen de 72 ore de la incheierea evenimentului. In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul de 10 ori pe cote minime de 2.00, simplu sau pe bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana duminica, ora 18:30
  • Plaseaza un pariu pre-live pe victoria oricarei echipe in meciul de Premier League dintre Liverpool si Manchester City
  • Miza este fixa si anume 25 lei
  • Daca pariul este castigator vei obtine un bonus in valoare de 375 lei
  • In termen de 60 zile trebuie rulat bonusul de 10 ori pe cote minime de 2.00


Liverpool a castigat ultimele 4 intalniri directe >>>