Castiga in fiecare saptamana un freebet de 25 RON pariind pe sporturi virtuale

Te afli intr-una din acele zile din cursul saptamanii in care oferta la pariuri este una slaba, iar tu nu ai ce sa alegi? Una dintre alternative o reprezinta parierea pe sporturi virtuale. Pentru a te imbia sa faci asta, casa de pariuri Netbet vine cu o promotie in care iti ofera in fiecare saptamana un freebet de 25 lei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie trebuie doar sa plasezi un pariu pe sporturi virtuale. Nu exista cota minima, miza minima fiind 50 lei. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet. De punctat ca la Netbet poti paria pe 4 sporturi virtuale: fotbal, baschet, curse de cai si curse de caini. Rezultatul il vei cunoaste la cateva minute sau chiar zeci de secunde dupa plasarea pariului.

Despre recompensa

Pariaza pe sporturile virtuale si obtine saptamanal 25 RON freebet chiar daca pariul tau este castigator sau nu. Daca ai optat pentru Cash Out pariul nu va conta la promotie. Freebetul de 25 lei va fi creditat in contul tau imediat dupa stabilirea rezultatului si dupa ce il accepti dintr-o fereastra pop-up care se va deschide automat. Acesta poate fi plasat doar pe sporturi virtuale. In fiecare saptamana poti obtine un singur freebet, indiferent de cat de mare va fi miza rulata de tine la sporturile virtuale. Freebetul este valabil timp de 3 zile de la creditare.  

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza cel putin un pariu pe sporturi virtuale
  • Miza minima a pariului este 50 lei, neexistand cota minima
  • Vei obtine 25 lei freebet in fiecare saptamana in care vei indeplini cerinta
  • Freebetul trebuie pariat tot pe sporturi virtuale, in maxim 3 zile de la creditare

Profita in fiecare saptamana de oferta si ia freebeturile