Castiga Gaviria etapa a 12-a din Turul Italiei?

Cu siguranta echipele sprinterilor vor da totul pentru a nu rata aceasta etapa deoarece e una dintre ultimele sanse ale sprinterilor in acest tur. Principalul favorit in opinia bookmakerior este columbianul Fernando Gaviria de la Quick Step cu o cota de 2,75, urmat aproape cu o cota de 3,00 de australianul Caleb Ewan de la Orica. Intre cei doi e de asteptat sa se dea lupta la victorie. Poate asa cu mici sanse ar mai fi alti doi tineri, Sam Bennett de la Bora si Jakub Mareczko de la Willier Triestina. Normal ca o mica sansa ar avea si experimentatul Andre Greipel, insa s-a vazut ca acesta nu prea se mai poate bate de la egal la egal cu tinerii. Eu voi miza pe un succes al lui Gaviria care a castigat deja doua etape, iar la ultimul sprint desi a venit pe locul 2 dupa Ewan, sprintul columbianului a aratat mult mai bine, insa a fost pozitionat foarte in spate. Ma astept ca acum sa nu mai faca aceasta greseala si sa fie langa Ewan cand se declanseaza sprintul.

Gaviria castiga etapa a 12-a @ 2,75 unibet

Gaviria v Greipel > 1 @ 1,55 unibet

- asa cum am zis mai sus pe Gaviria il consider cel mai in forma in acest moment si il vad venind cel putin pe podium. In schimb Greipel ar trebui sa fie multumit daca prinde ultima treapta a podiumului. E drept ca a castigat si germanul o etapa, insa de atunci nu a mai avut nici o sansa in fata tinerilor

Savitskiy v Ventoso > 1 @ 1,45 netbet
- Savitskiy este sprinterul celor de la Gazprom, echipa ce are nevoie de orice punct. Nu are rusul prea multe sanse la victorie sau podium, insa un top 10 la limita ar putea prinde. Sau oricum ma astept sa vina in zona locului 10. De cealalta parte Ventoso a ajuns la BMC, insa el niciodata nu a fost un sprinter bun pentru etapele cum e cea de azi. Lui ii trebuie un final usor in urcare. Plus ca i-a cam trecut demult vremea. Cel mai bun loc al sau in acest tur este locul 29 din prima etapa.

Barbin v Tratnik > 1 @ 1,74 netbet
- italianul Enrico Barbin e sprinterul celor de la Bardiani in acest tur. El ar fi trebuit sa fie lansatorul lui Ruffoni care insa a fost suspendat chiar inainte de debutul Turului Italiei din cauza dopajului. Asa ca Barbin s-a descurcat cum a putut, avand clasari la sprint in top 20, dar niciodata in top 10. E insa cel mai bun la sprint din echipa si orice punct e important. In schimb Tratnik e de la CCC, unde sprinteaza mai mult Simone Ponzi. Tratnik are un loc 14 la Messina, insa in rest a prins foarte rar top 100.