Castiga dublul mizei indiferent de rezultatul meciului la Campionatul Mondial

Campionatul Mondial de fotbal reprezinta ocazia perfecta pentru casele de pariuri de a atrage cat mai multi utilizatori sa se inregistreze. Bogatia ofertei reprezinta principalul punct de atractie, imediat dupa acest aspect urmand promotiile. Atat din punct de vedere al ofertei sportive pentru CM 2018, dar si al promotiilor casa online 888sport este pregatita. Astfel, pe langa bonusul de bun-venit de 100% pana la 1 000 lei, aceasta ofera posibilitatea utilizatorilor noi de a castiga dublul mizei daca vor plasa un pariu din oferta pentru Campionatul Mondial, recompensa primita chiar daca pariul este castigator sau necastigator.Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la 888sport pana la finele Campionatului Mondial si vei efectua un depozit folosind codul “CM2018”. Plaseaza apoi cel putin 50 lei pe un meci de la turneul final. Cota minima a pariului este 2.00.


Despre recompensa

Castiga dublul mizei indiferent de rezultatul meciului la Campionatul Mondial, in cel mult 72 ore de la incheierea acestuia primind un bonus de 100 lei, care e valabil timp de 7 zile de le creditare. Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe o cota totala a biletului de minim 2.00. Orice pariu sportiv se ia in considerare la indeplinirea conditiilor de rulaj.


Rezumat

  • Inregistreaza-te la 888sport pana la finalul Campionatului Mondial
  • Efectueaza un depozit folosind codul CM2018
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe orice meci de la Campionatul Mondial
  • Cota minima este 2.00, iar miza minima 50 lei
  • Indiferent de rezultatul pariului vei primi un binus de 100 lei
  • Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare de 6 ori pe pariuri/bilete cu o cota minima cumulata de 2.00


Rezultatul pariului nu e important in vederea obtinerii bonusului >>>