Castiga doua freebeturi pariind pe ligile europene de fotbal

Joi, 19 aprilie, se vor disputa 6 partide din campionatele de top, pe cand in weekend am mai putea afla cateva echipe care se vor califica in cupele europene sezonul viitor. In vederea acestor partide casa de pariuri Netbet propune o promotie ce vizeaza 3 dintre cele mai puternice ligi din Europa, la care se adauga Liga 1 din Romania. Recompensa este de doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Netbet, fie ei vechi sau noi. Pentru a fi sigur ca vei participa inscrie-te la promotie din pagina acesteia, inscriere ce trebuie efectuata pana in noaptea de 24 aprilie, ora 1:59. Obiectivul principal il prezinta plasarea a nici mai mult, nici mai putin de 10 pariuri pe meciuri din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Liga 1, care se vor disputa din 19 aprilie pana in seara de 23 aprilie. Miza minima a fiecarui pariu este de 50 lei, iar cota minima 2.00, meciurile putand fi live sau pre-live, dar singure pe bilet.


Despre recompense


Vei castiga doua freebeturi pariind pe ligile europene de fotbal in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, indiferent ca pariurile sunt sau nu castigatoare. Evident, pariurile la care ai efectuat Cash Out si cele anulate sau la care ai primit cota 1.00 nu se iau in calcul la promotie. Freebeturile trebuie pariate in termen de 7 zile de la creditare pe orice eveniment care sa aiba cota minima 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.


Rezumat


·        Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici

·        Inscrie-te la promotia “2X50 RON – Ligi europene” din pagina acesteia

·        Plaseaza 10 pariuri live sau pre-live, de pe 19 pana pe 23 aprilie, pe meciuri din La Liga, Premier League, Serie A si/sau Liga 1

·        Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 2.00

·        Vei primi doua freebeturi de 50 lei fiecare, fie ca pariurile tale sunt castigatoare sau nu

·        Freebeturile trebuie pariate in cel mult 7 zile de la creditare pe evenimente cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Pariind live sansele de reusita sunt mai mari