Castiga doua freebeturi in Europa League

Diseara va avea loc prima mansa a optimilor Europa League, meciuri interesante disputandu-se intre AC Milan si Arsenal, Atletico Madrid si Lokomotiv Moscova, CSKA Moscova si Lyon, Leipzig si Zenit sau Marseille si Bilbao. Daca vei miza pe aceste 5 meciuri sau pe oricare 5, vei putea castiga doua freebeturi in Europa League. Toate astea se intampla la casa de pariuri Netbet, fiecare freebet avand valoarea de 50 lei.Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice utilizator Netbet din Romania, fie el vechi sau nou. Trebuie doar sa optezi la promotie din pagina acesteia pana in noaptea de 9 martie, ora 1:59 si sa plasezi cel putin 5 pariuri live sau pre-live, insa singure pe bilet, pe meciuri distincte din Europa League. Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 2.00.


Despre recompensa


Netbet te rasplateste cu doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, indiferent daca pariurile sunt sau nu castigatoare. Freebeturile vor fi creditate in termen de 48 ore de la incheierea promotiei, fiind valabile timp de 7 zile. Acestea trebuie pariate la o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. Daca pariul este castigator, valoarea freebetului (50 lei) nu va fi creditata in cont, ci doar profitul. 


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “2X50 RON – Europa League” din pagina acesteia 

·         Plaseaza minim 5 pariuri, live sau pre-live, pe meciurile din Europa League disputate in aceasta seara 

·         Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 2.00

·         Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei

·         Freebeturile trebuie pariate in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Primesti freebeturile chiar daca pariurile sunt necastigatoare