Castiga cu gol marcat in afara intervalului ales in PSG vs Real Madrid

Cei care plaseaza pariuri pe intervalul urmatorului gol intr-un anumit meci probabil cunosc sentimentul atunci cand golul se marcheaza cu doar cateva secunde in afara intervalului ales de tine, mai ales daca este vorba despre o faza fixa (penalty, lovitura libera, corner). Casa de pariuri Betano face sa nu regreti acest lucru daca asta se va intampla si diseara la meciul dintre PSG si Real Madrid. Concret, pariul tau va fi castigator in cazul in care vei paria pe intervalul urmatorului gol, iar reusita se marcheaza in minutul urmator acelui interval.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Betano din Romania. Pariul poate fi live sau pre-live, plasat pe variantele: “Minutul urmatorului gol”, “Minutul urmatorului gol PSG” sau “Minutul urmatorului gol Real Madrid”. Poti miza pe orice gol, nu neaparat pe primul. Daca vei castiga cu gol marcat in afara intervalului ales in PSG vs Real Madrid, castigul se va acorda in maxim 24 ore de la incheierea partidei cash, fara conditii de rulaj. Nu exista miza minima si maxima de pariat. Asadar, pentru a castiga ca urmare a acestei promotii, golul trebuie sa se marcheze in intervalul 10:01-11:00, 21:01-22:00, 31:01-32:00 etc. .


Rezumat


·         In cazul in care nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza un pariu live sau pre-live pe “Minutul urmatorului gol”, “Minutul urmatorului gol PSG” sau “Minutul urmatorului gol Real Madrid” in meciul dintre PSG si Real Madrid

·         Daca se va marca in minutul urmator intervalului ales de tine, pariul va fi castigator

·         Castigul se va acorda in cel mult 24 ore de la incheierea partidei sub forma de cash, fara conditii de rulaj


Profita de promotie