Castiga bilete la poker jucand pe mobil

Casa online Unibet sarbatoreste in fiecare an St. Patrick’s Day, la fel facand si in 2018. Sarbatoarea St. Patrick’s este maine, 18 martie, cand Unibet va organiza 3 freerolluri la poker, fiecare in valoare de 2 000 euro.  Ce trebuie sa fac?


Turneele sunt pe baza de bilet, pentru a obtine unul trebuind sa participi astazi, 17 martie, pana la ora 23:59, la cateva jocuri cash (pe bani reali). Exista o singura restrictie si anume ca jocurile nu pot fi jucate de pe desktop, ci de pe un dispozitiv mobil (descarcand aplicatia sau jucand direct din browserul telefonului). Nu conteaza buy-inul meselor la care joci, putand alege chiar si o masa cu buy-in minim.


Intr-un timp foarte scurt poti castiga bilete la poker jucand de pe mobil, pentru a obtine unul trebuind sa atingi 5 flopuri (sa nu renunti la mana pana ce nu e impartit flopul) la jocurile cash, incluzandu-le aici pe cele de Banzai. Pentru a obtine toate cele 3 bilete trebuie, asadar, sa atingi 15 flopuri, putand face asta jucand la o singura masa sau la mai multe simultan. Biletele se vor credita instantaneu,  turneele fiind vizibile in clientul de poker. Poti castiga sute de euro la cele trei turnee si asta cu un efort foarte mic. 


Rezumat


·         In caz ca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Participa la jocuri cash de poker de pe un dispozitiv mobil doar astazi, 17 martie

·         Nu conteaza buy-inul pentru care optezi

·         Fiecare 5 flopuri atinse (avand cartile in mana) iti va aduce un bilet la freeroll

·         Poti obtine un bilet pentru fiecare dintre cele 3 freerollu disputate pe 18 martie


Nu rata ocazia de a obtine castiguri mari