Castiga bilete la orice meci de fotbal doresti

In aceste zile atentia ne este acaparata atat de Grand Slamul de la Australian Open, cat si de Campionatul Mondial de handbal masculin. Casa de pariuri Unibet ne propune promotii interesante pentru aceste evenimente, insa in cele ce urmeaza vom vorbi despre o promotie dedicata fotbalului, una in care poti castiga o calatorie la un meci de fotbal la alegere din Europa, dar si o parte din fondul total de premii de 60 000 lei.


Realizeaza o cota totala cat mai mare pentru a putea urca in clasament >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a aparea in clasament trebuie sa optezi la promotia numita „Castiga o calatorie de vis si o parte din cei 60 000 RON” din pagina acesteia. Plaseaza apoi pariuri/bilete live si/sau pre-live pe fotbal in intervalul 14 ianuarie-20 ianuarie. Pentru clasament se iau in calcul doar pariurile castigatoare, cu cat cota totala a biletului este mai mare, cu atat avand sanse mai multe sa inchei in fruntea clasamentului. Asta deoarece clasamentul ia in calcul doar cea mai mare cota totala castigatoare plasata de un utilizator. Miza minima a fiecarui bilet este 6 lei, fiecare selectie de pe biletul tau trebuind sa aiba cota minima 1.4. Clasamentul se va actualiza zilnic pe pagina promotiei.


Despre recompense

Vei castiga bilete la orice meci de fotbal doresti din Europa daca la finalul promotiei vei avea cea mai mare cota castigatoare. In plus, ocupantul primului loc va primi si suma de 9 000 lei pentru cheltuieli. Vor fi premiati primii 50 clasati, ocupantii locurilor 1-5 obtinand 3 000 lei fiecare, celor de pe pozitiile 6-25 li se va credita suma de 1 500 lei, in timp ce ceilalti 25 se vor multumi cu 600 lei fiecare. Banii se vor acorda cash, fara conditii de rulaj, pe data de 21 ianuarie.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia „Castiga o calatorie de vis si o parte din cei 60 000 RON” din pagina acesteia
  • Plaseaza pariuri pe fotbal in perioada 14-20 ianuarie
  • Miza minima a unui bilet e 6 lei, iar cota minima a fiecarei selectii de pe bilet e 1.4
  • Clasamentul va tine cont de cea mai mare cota castigatoare a unui utilizator
  • Primul clasat va castiga bilete le orice meci din Europa doreste si va primi 9 000 lei bani de zbor, hotel etc. .
  • Vor fi premiati primii 50 clasati, banii fiind cash, fara conditii de rulaj


Realizeaza o cota totala cat mai mare pentru a putea urca in clasament >>>