Castiga 6000 RON zilnic fara sa pariezi

Cu ocazia meciurilor amicale desfasurate in aceste zile, casa de pariuri  Unibet vine cu o promotie care cu siguranta va fi pe placul tuturor. Sincer, nu mai tinem minte sa fi intalnit o astfel de promotie pana acum. Aceasta are loc de vineri, 23 martie, pana marti, 27 martie, cu exceptia zilei de duminica, in intervalul orar 19:00 – 24:00. In urma promotiei poti castiga in fiecare din cele 4 zile cate 6 000 lei si asta fara sa pariezi sau sa depui.Ce trebuie sa fac?


Da, ai citit bine. Poti castiga 6000 RON zilnic fara sa pariezi sau sa efectuezi un depozit, tot ce trebuie sa faci fiind sa te loghezi in intervalul 19:00-24:00 si sa iti revendici bonusul, daca ai castigat. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii din Romania, fie ei noi sau vechi. In fiecare zi mentionata mai sus se vor acorda aleatoriu 5 premii, fiecare in valoare de 6 000 lei, bani cash, fara a fi nevoie de rulaj. 


Pentru a vedea daca ai castigat, logheaza-te la Unibet in intervalul 19:00-24:00 din fiecare zi a promotiei si acceseaza sectiunea “Bonusuri”. Te poti loga atat de pe desktop, cat si de pe telefon sau tableta. Daca bonusul a fost creditat, trebuie  sa-l accepti din sectiunea “Bonusurile mele”.  


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum

·         Logheaza-te la Unibet vineri, sambata, luni si marti, intre orele 19:00 si 24:00

·         Acceseaza sectiunea “Bonusurile mele” din “Contul meu” pentru a vedea daca ai primit premiul

·         Zilnic se crediteaza aleatoriu 6000 RON in conturile a 5 utilizatori

·         Trebuie sa accepti bonusul pana la ora 24:00

·         Cei 6000 RON sunt cash, netrebuind rulati


Logheaza-te si castiga