Castiga 53 000 RON cu jocurile slot

Iubitorii sloturilor sunt invitati sa incerce in aceste zile cateva jocuri, pentru a fi si mai captati de ele oferindu-ni-se o promotie. Toate acestea se intampla la casa online Fortuna, aici putand participa orice utilizator care are cont, fie el vechi sau nou. Promotia este impartita in doua, premiile totale pentru primul interval fiind de 100 000 lire, iar pentru al doilea interval de 50 000 lire.Ce trebuie sa fac?


La promotie participa 6 jocuri slot. Este vorba despre The Mask of Zorro, Justice League, Dragon Champions, Pharaoh’s Treasure Deluxe, Jackpot Bells si Gem Heat. Tot ce trebuie sa faci este sa participi la unul, doua sau chiar toate jocurile. Prima parte a promotiei are loc in intervalul 9-15 martie, tragerea la sorti pentru determinarea premiilor desfasurandu-se pe 16 martie, pentru ca a doua parte sa aiba loc in intervalul 16-22 martie, tragerea la sorti desfasurandu-se pe 23 martie.


Despre recompense


Vei primi un bilet la tragerea la sorti pentru fiecare 53 lei rulati la cele 6 jocuri. Spre exemplu, daca pana pe 15 martie vei rula 600 lei vei primi 11 bilete. Premiile vor fi acordate sub forma de bonus, acestea trebuind rulate o singura data inainte de a putea fi retrase. Sloturile si jocurile razuibile conteaza in proportie de 100% la rulaj, jocurile in cota fixa 50%, celelalte contand in proportie de cel mult 20%. De exemplu, daca vei rula 500 lei la jocuri in cota fixa, la rulaj vor conta 250 lei.


Pe parcursul celor doua saptamani ai sansa de a castiga 53 000 RON cu jocurile slot, premiul cel mare in ambele saptamani fiind de 5 000 lire, castigat de doi fericiti utilizatori. In prima saptamana se vor acorda 5 691 premii, iar in a doua 2 346 premii. 


Pe langa toate aceste premii, poti castiga si rotiri gratuite, pentru asta trebuind sa pariezi minim 53 lei la slotul “The Mask of Zorro”. Rotirile nu sunt acorate prin tragere la sorti, ci pe baza unui clasament in care conteaza numarul total de runde la acest slot. Vor exista si aici doua perioade de promotie, prima avand loc intre 9 si 15 martie, iar a doua intre 16 si 22 martie. Cei 53 lei pot fi pariati nu neaparat intr-o singura runda, ci pe durata intregii saptamani.


Vor fi premiati primii 51 utilizatorii, acordandu-se de la 10 pana la 50 rotiri gratuite. Acestea pot fi jucate doar la slotul “The Mask of Zorro”, valoarea unei runde fiind de 2 RON. Rundele gratuite trebuie acceptate in maxim 72 ore din momentul transferarii bonusului in cont, prin selectarea butonului “Accept”, care va fi afisat la logare. Castigul in urma rotirilor gratuite trebuie rulat de 10 ori in termen de 7 zile.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici

·         Participa pana pe 22 martie la cel putin unul din cele 6 jocuri slot enumerate la inceputul articolului

·         Pentru fiecare 53 rulati intre 9 si 15 martie, respectiv 16 si 22 martie vei primi un bilet la tragerea la sorti

·         Premiul cel mare la fiecare dintre cele doua trageri la sorti trebuie rulat o singura data pe jocuri de cazino

·         Pe langa premiile in bani, vei putea obtine si rotiri gratuite daca vei rula minim 53 lei in slotul “The Mask of Zorro”

·         Premiile se acorda pe baza  unui clasament care contorizeaza numarul de runde

·         Vor fi doua clasamente, unul pentru fiecare saptamana, pana pe 25 martie

·         Castigurile din rundele gratuite trebuie rulate de 10 ori in termen de 7 zile


Nu rata aceasta promotie  ce vizeaza jocurile slot