Castiga 500 RON bonus pentru orice victorie la US Open

De obicei la turneele de tenis si mai ales la cele de Grand Slam primul si al doilea tur sunt cele in care capii de serie din top 20 ar trebui  sa se impuna fara mari probleme. Acestea fiind spuse, ai putea profita de promotia casei de pariuri Netbet, conform careia daca vei plasa un pariu pe victoria unui jucator in turneul de Grand Slam de la US Open vei primi cota 10.0.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la aceasta cota marita daca iti vei crea cont la Netbet pana la 9 septembrie, ora finalei masculine, introducand codul “TENIS”, iar apoi vei efectua o depunere de minim 50 lei, insa nu prin portofelele electronice, precum Skrill, Neteller, Paysafecard si Smith&Smith. Dupa efectuarea acestor actiuni plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria oricarui sportiv de pe tabloul de simplu feminin sau masculin de la US Open, oricat de mica ar avea cota reala. Maxim 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Vei castiga 500 RON pentru orice victorie la US Open in cazul in care jucatorul ales de tine se va impune pe teren, nu printr-un abandon al adversarului, iar tu ai profitat la maxim de promotie. Astfel, castigul conform cotei marite il vei primi cash imediat, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe o cota minima de 1.6 in maxim 7 zile de la creditare, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana la 9 septembrie, introducand codul “TENIS”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin portofelele electronice
  • Plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria oricarui jucator de pe tabloul de simplu masculin sau feminin la US Open
  • Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca jucatorul ales de tine se va impune pe teren castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore
  • De 4 ori in termen de 7 zile trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Poti paria chiar si pe o cota reala de 1.01 >>>