Castiga 500 RON bonus cu Cristiano Ronaldo

Juventus nu a debutat prea convingator in acest sezon de Serie A, impunandu-se doar cu 3-2 in deplasare in fata celor de la Chievo, golul victoriei fiind marcat in prelungirile partidei. Acum cu siguranta fanii lui Juventus ii vor face o primire de gala lui Cristiano Ronaldo, lucru care l-ar putea conduce cu o mai mare usurinta catre poarta lui Lazio, referindu-ne aici, desigur, la moralul portughezului. Casa de pariuri Netbet ofera cota 50 pentru ca portughezul Cristiano Ronaldo sa debuteze cu gol in fata suporterilor lui Juventus.Ce trebuie sa fac?

La promotie vei fi eligibil daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora meciului (sambata, 19:00) utilizand codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin portofelele electronice, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia Cristiano Ronaldo va marca. Maxim 10 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.54.


Despre recompensa

Vei putea castiga 500 RON bonus cu Cristiano Ronaldo in cazul in care acesta va marca, indiferent daca Juventus va castiga, va remiza sau va pierde. Astfel, daca vei paria 10 lei, castigul conform cotei de pe site (15.4 lei) il vei primi imediat cash, in vreme ce restul de 484.6 lei ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. De 4 ori trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Nu se iau in considerare la rulaj pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele tip Handicap si Under/Over.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, ora 19:00, introducand codul bonus “COTA50”
  • Depune, insa nu prin portofele electronice
  • Plaseaza un prim pariu pe faptul ca Cristiano Ronaldo va marca in meciul dintre Juventus si Lazio
  • Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca portughezul va inscrie castigul conform cotei de pe site se va credita cash instant, in timp ce restul pana la cel mult 500 lei il vei primi ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Portughezului ii plac derbyurile >>>