Castiga 50 RON freebet daca pariezi pe Turneul Campionilor

Ultimul turneu de tenis se desfasoara la Londra in aceasta saptamana, aici strangandu-se cei mai buni 8 jucatori apti, respectiv cele mai bune 8 perechi de dublu din anul 2018. La casa de pariuri Betfair orice utilizator poate profita de promotia in urma careia se va acorda un freebet in valoare de 50 lei.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Promotia dureaza pana pe 16 noiembrie, la finalul grupelor, in acest interval tu trebuind doar sa plasezi un pariu pe orice selectie din Turneul Campionilor. Pariul trebuie sa fie plasat pe piata Sportsbook, cu o miza minima de 100 lei si la o cota minima de 1.5. Pariurile live se iau si ele in considerare in vederea acestei promotii. Poti plasa si un bilet multiplu, conditia fiind ca minim o selectie sa fie de la Turneul Campionilor si sa aiba cota minima 1.5.


Despre recompensa

Vei castiga 50 RON freebet daca pariezi pe Turneul Campionilor, freebet care se va acorda indiferent daca pariul este sau nu castigator. Freebetul se va acorda in termen de 12 ore de la finalul meciului pe care ai plasat pariul si va expira in doua zile de la creditare, putand fi pariat de pe piata Sportsbook pe orice meci de tenis.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu, live sau pre-live, pe un meci din Turneul Campionilor
  • Miza minima este 100 lei, iar cota minima 1.5
  • In cazul in care plasezi un bilet multiplu o selectie trebuie sa fie din Turneul Campionilor si sa aiba cota minima 1.5
  • Indiferent daca pariul este sau nu castigator, vei primi un freebet de 50 lei
  • Freebetul e valabil timp de doua zile de la creditare, trebuind plasat pe o partida de tenis


external linkLink-uri externe interzise