Castiga 400 RON de luni pana vineri si 500 RON in weekend in aceasta saptamana

Joaca un numar cat mai mare de runde in fiecare zi >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa trebuie sa te inscrii in campanie apasand butonul “Ma inscriu” aferent acesteia, campanie pe care o gasesti in sectiunea “Promotii”. La promotie participa toate jocurile Novomatic, ce pot fi gasite in sectiunea “Vegas”, subsectiunea “Novomatic”. In fiecare zi de promotie se va realiza un clasament, care va lua in calcul numarul de runde jucate de un utilizator. La sfarsitul fiecarei zile/weekend numarul de runde se va reseta. Nu sunt luate in calcul pariurile plasate din free spins, precum si cele care nu sunt plasate pe bani reali.

Despre recompense

Ai putea castiga zilnic sute de lei jucand sloturi Novomatic, acordandu-se 10 bonusuri zilnic si 15 bonusuri in weekend pe baza clasamentelor care iau in calcul numarul de runde jucate. De asemenea, se vor acorda la finalul campaniei (31 martie) zece bonusuri speciale, prin tragere la sorti, fiecare dintre cele 10 bonusuri avand valoarea de 400 lei. In ceea ce priveste bonusurile zilnice, primul clasat va primi 400 lei, urmatorilor doi li se va credita suma de 250 lei fiecare, urmatorii 3 vor avea in cont cu 150 lei mai mult, ultimii 4 multumindu-se cu 100 lei.

Cat despre bonusurile de weekend, premiul cel mare va fi de 500 lei, existand alte doua premii de 400 lei, trei de 300 lei, patru de 200 lei si cinci de 100 lei. Un jucator poate obtine un numar nelimitat de bonusuri pe perioada campaniei. Bonusul se va acorda in termen de 48 ore de la finalul fiecarei zile sau weekend, trebuind acceptat in termen de 3 zile de la creditare (printr-o fereastra care iti va aparea la logare) si rulat o singura data in maxim 7 zile de la acceptare.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Apasa butonul “Ma inscriu” din campania numita “Jocurile Novomatic iti aduc premii de 25 000 lei”, pe care o gasesti in sectiunea “Promotii”
  • Joaca in fiecare zi la sloturile Novomatic
  • Promotia este valabila pana pe 31 martie
  • Clasamentul fiecarei zile va lua in calcul numarul de runde jucate de un utilizator
  • Se vor acorda premii zilnic de luni pana joi, premii de weekend si premii prin tragere la sorti

Joaca un numar cat mai mare de runde in fiecare zi >>>