Castiga 30 RON freebet live la Derby de Romania

Seara de duminica din Liga 1 se va incheia cu marele derby dintre Dinamo si FCSB. Avand in vedere forma de moment, FCSB pare favorita, insa intr-un asemenea meci nu stii niciodata echipa care va iesi castigatoare. Casa de pariuri Netbet propune o promotie in care poti plasa orice pariu doresti cu o anumita cota minima in acest meci, imediat dupa efectuarea pariului urmand a primi un freebet de 30 lei.


Inscrie-te la promotie si alege un pariu din oferta bogata >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Netbet, fie ei noi sau deja existenti. Pentru a participa la promotie este necesar sa te inscrii din pagina acesteia, inscriere care poate fi efectuata pana duminica, ora 21:00. Apoi plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Dinamo si FCSB. Miza minima a pariului este de 100 lei, iar cota minima 1.5.


Despre recompensa

In maxim 30 minute de la efectuarea pariului vei castiga 30 RON freebet live la Derby de Romania, pe care sa il plasezi live tot pe meciul dintre Dinamo si FCSB. Cota minima acceptata este 2.00, astfel in cont nu ti se va credita mai putin decat valoarea freebetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul acum
  • Inscrie-te la promotia „Marele derby – freebet live garantat”
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Dinamo si FCSB
  • Miza minima este 100 lei, iar cota minima 1.5
  • In maxim 30 minute de la efectuarea pariului ti se va acorda un freebet de 30 lei
  • Acesta trebuie pariat live pe meciul dintre Dinamo si FCSB, la o cota minima de 2.00


Inscrie-te la promotie si alege un pariu din oferta bogata >>>