Castiga 2500 RON bonus cash zilnic la Australian Open

Aceasta editie de Australian Open va fi una interesanta la masculin, insa si pe tabloul feminin, acolo unde vor evolua 8 foste lidere mondiale, la care o adaugam pe Simona Halep. Daca esti un fan al tenisului, insa si al pariurilor, cu siguranta ti-ai propus ca la aceasta editie de Australian Open sa obtii un profit considerabil. Pe langa eventualul profit, ai mai putea obtine 2 500 lei zilnic de la casa de pariuri Unibet, care recompenseaza cu aceasta suma 10 norocosi utilizatori care vor plasa cel putin un pariu la acest Grand Slam.


Turneul de la Australian Open te poate imbogati >>>Ce trebuie sa fac?

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, pentru a obtine un bilet trebuind doar sa plasezi un  pariu live sau pre-live pe meciurile de la Australian Open. Pentru fiecare 25 lei plasati intr-o anumita zi vei obtine un bilet la tragerea la sorti, neexistand o limita de bilete. De asemenea, nu exista nici cota minima.


Despre recompense

Daca vei participa la tragerea la sorti, vei putea castiga 2500 RON bonus cash zilnic la Australian Open. Tragerea la sorti va fi efectuata in fiecare zi, la jumatate de ora de la incheierea ultimului meci. Se vor acorda zilnic 10 premii a cate 2 500 lei. Asta pentru primele 13 zile, deoarece in ultima zi (pe 27 ianuarie) premiile se vor dubla, fiecare din cei 10 jucatori extrasi urmand a primi 5 000 lei. Premiile se vor acorda in termen de 24 ore de la extragere in bani cash, nefiind nevoie de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza minim un pariu de la Australian Open cu o miza minima de 25 lei
  • Pentru fiecare 25 lei plasati in total exclusiv pe meciurile de la Australian Open vei primi un bilet la tragerea la sorti
  • Poti participa in fiecare zi a turneului la promotie
  • Zilnic se va efectua o tragere la sorti, unde se vor premia 10 norocosi utilizatori, fiecare cu 2 500 lei
  • Pe 27 ianuarie premiile se vor dubla, fiecare jucator extras urmand a primi 5 000 lei


Turneul de la Australian Open te poate imbogati >>>