Castiga 200 RON freebet daca Romania se impune cu Muntenegru

In aceasta toamna Romania incearca sa se califice in play-offul Ligii Natiunilor si de acolo sa castige finala pentru a obtine biletele la Campionatul European. Primul pas il reprezinta castigarea unei grupe cu Serbia, Muntenegru si Lituania. Meciul de debut il va avea pe teren propriu, impotriva Muntenegrului. “Tricolorii” vin dupa 4 meciuri amicale in care au obtinut victoria, pe cand muntenegrenii vin dupa 6 meciuri in care nu au cunoscut succesul. Daca esti si tu de parere ca echipa antrenata de Cosmin Contra va debuta cu dreptul in Liga Natiunilor, te invitam sa profiti de cota 10.0 prezentata de casa de pariuri Sportingbet.Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Sportingbet doar de pe unul din linkurile de mai jos pana la ora partidei (vineri, 21:45). Depune apoi minim 40 lei prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller, dupa aceea fiind liber sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia Romania va obtine victoria impotriva Muntenegrului. Cel mult 20 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta urmand a se calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.9.


Despre recompensa

Vei castiga 200 RON freebet daca Romania se impune cu Muntenegru, iar tu ai profitat la maxim de promotie, mizand 20 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (38 lei) ti se va credita cash instant, pentru ca tot instant sa primesti sub forma unui freebet si restul de 162 lei. In termen de 3 zile de la creditare poate fi pariat freebetul pe orice eveniment sportiv si la orice cota.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet de pe acest link pana vineri, ora 21:45
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Romaniei in partida cu Muntenegru
  • Maxim 20 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • In cazul unei victorii a Romaniei vei primi cash castigul conform cotei normale pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa ti se crediteze ca freebet instant
  • In termen de 3 zile trebuie pariat freebetul


Forma de moment ii avantajeaza pe “tricolori” >>>