Castiga 200 RON cu doar 50 RON investiti pe minim un gol in Liverpool vs Barcelona

Dupa victoria neta din urma cu o saptamana a Barcelonei cu 3-0 din turul semifinalelor Champions League,  Liverpool are sanse aproape nule de a avansa in finala. De cealalta parte, catalanii si-au odihnit titularii in partida de campionat din weekend, inclusiv pe Messi si pe Suarez, asta insemnand ca formatia lui Ernesto Valverde nu se va concentra doar pe defensiva in partida cu Liverpool. Daca esti de parere ca se va marca minim un gol in aceasta partida nu ar trebui sa ratezi promotia casei de pariuri online Betfair, care iti ofera cota 4.00 pentru ca acest lucru sa se realizeze.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (7 mai, 22:00) introducand codul ZFBNKA. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca minim un gol in duelul Liverpool vs Barcelona. Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 4 pentru minim un gol in Liverpool vs Barcelona inseamna ca in cazul foarte probabil in care se va marca miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la 200 lei ti se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in eventualitatea unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe marcarea a minim un gol in duelul Liverpool vs Barcelona
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca se va marca in meci ti se va rambursa miza cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

external linkLink-uri externe interzise