Castiga 20 000 RON pariind pe sporturi electronice

Amatorii sporturilor electronnice au ocazia in aceasta saptamana de a plasa pariuri pe finalele IEM (Intel Extreme  Masters) de la Katowice, turneu la care echipa castigatoare va obtine nu mai putin de 250 000 dolari. Casa de pariuri Unibet organizeaza si ea un turneu cu ocazia acestei competitii. Sigur, premiile aici nu sunt chiar atat de mari, insa una din vestile bune este ca nu participa multa lume la astfel de turnee, fiind mai usor, astfel, sa ocupi un loc in premii.Ce trebuie sa fac?


In primul rand trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia, dupa care sa plasezi pariuri, live sau pre-live, pe finalele IEM de e-sports. In clasament vor conta doar pariurile castigatoare, acesta avand urmatoarea formula: Miza*Numarul de pariuri de pe bilet*Cota, cea minima fiind 1.4. Toate pariurile castigatoare live de pe mobil vor primi puncte duble, clasamentul transformand automat monedele locale in euro. 


Spre exemplu, daca ai plasat un bilet live de pe desktop pe IEM in valoare de 46 lei pe o cota totala de 4.00, cu 3 evenimente pe bilet, acesta fiind castigator, vei avea 10 (euro)*3*4 = 120 puncte. Daca ai plasat acelasi bilet de pe mobil vei obtine 240 puncte.


Despre recompense


Clasamentul se va actualiza zilnic, pana la ora 12:00. La finalul competitiei se vor premia primii 10 clasati, primul urmand a castiga 20 000 RON pariind pe sporturi electronice. Cel de-al doilea primeste 15 000 lei, iar ultimul clasat pe podium jumatate din premiul celui de-al doilea. Diferenta dintre locul 3 si 4 este de 4 750 lei, pentru ca al cincilea clasat sa obtina 1 750 lei. Urmatorul va primi 1 250 lei, ultimilor 4 creditandu-li-se un premiu format din 3 cifre. Toate premiile se vor acorda cash, fara conditii de rulaj, pana pe 6 martie, ora 18:00.  


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “Castigati 20 000 RON pariind pe finalele IEM la sporturi electronice” din pagina acesteia

·         Plaseaza cat mai multe pariuri pe turneul IEM la sporturi electronice

·         Cota minima a unui pariu este 1.4

·         Doar pariurile castigatoare vor conta in clasament

·         Pariurile/Biletele plasate live de pe mobil vor strange puncte duble

·         Castigurile se acorda cash, fara cerinte de rulaj


Sanse mari de a ocupa un loc fruntas in clasament