Castiga 1500 RON pronosticand scorurile de la Euro 2016!

Intelbet in colaborare cu Netbet va pune la dispozitie premii in valoare de 1500 RON! Pronosticheaza scorurile de la Euro 2016 si castiga-ti partea din fondul de premiere.

Conditiile de participare

  • Participantii la concurs trebuie sa aibe un cont la casa de pariuri Netbet si inainte de a intra in concurs trebuie sa aibe minim un pariu plasat. Daca nu ai inca un cont la la aceasta casa de pariuri, deschide un cont acum dand click aici si plaseaza orice pariu pentru a putea participa la concurs.

 

  • In fiecare zi, in partea de jos a acestei stiri, vei gasi o lista de meciuri de la Euro din ziua respectiva. Tot ceea ce ramane sa faci este sa introduci scorul care crezi ca se va inregistra in meciul respectiv in campul destinat fiecarui meci.

 

Pronosticurile vor fi acceptate doar pana la ora de start a meciurilor.

 

Pentru fiecare pronostic corect primesti 1 punct. Cu cat strangi mai multe puncte, cu atat premiul va fi mai mare.

Procedura de acordare a premiilor

Fondul de prmeiere total este de 1500 RON. Acest fond de premiere va fi impartit intre 10 castigatori, dupa cum urmeaza:

 

Locul 1 – 350 RON

Locul 2 – 300 RON

Locul 3 – 250 RON

Locul 4 – 200 RON

Locul 5 – 150 RON

Locul 6 – 100 RON

Locul 7 – 50 RON

Locul 8 – 45 RON

Locul 9 – 35 RON

Locul 10 – 20 RON

 

In caz de egalitate de puncte, participantul care are un blog deschis pe Intelbet are intaietate.

 

In cazul in care nu se poate face o departajare conform criteriului de a avea un blog pe site, va avea intaietate participantul cu un numar de comentarii mai mare pe site.

 

Daca in continuare exista egalitate intre participanti dupa aplicarea acestor criterii, premiul se va imparti in parti egale intre participantii cu un numar egal de puncte.

 

Premiile vor fi creditate dupa finalul Euro 2016.

 

Bafta tuturor!

 

*Concursul se adreseaza jucatorilor din Romania