Castiga 15 000 RON cu doar 50 runde jucate

Esti pasionat de jocurile slot (ca la aparate), insa dispui de prea putini bani in cont pentru a participa la o promotie si a spera la ocuparea primelor pozitii? Sau poate nu ai suficient timp la dispozitie ca sa faci asta? Casa de pariuri Unibet iti ofera o solutie prin gazduirea unui turneu in care poti castiga 15 000 RON cu doar 50 runde jucate.


Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Unibet este eligibil la aceasta promotie, pentru a conta in clasament trebuind sa optezi din pagina acesteia. Tot aici apare si clasamentul actualizat. Promotia a inceput pe 18 iulie si va dura pana pe 26 iulie, insa chiar si daca te inscrii in ultima zi ai sanse sa ocupi una din primele pozitii. Asta deoarece in clasament se iau in calcul doar 50 runde la jocurile slot Vikings. Din aceasta categorie fac parte 6 jocuri, pe care le poti gasi mai usor in pagina promotiei: Warlords, Viking Runercraft, Vikings go Wild, Vikings go Berzerk, Troll Hunters si Asgardian Stones. Miza minima a unei runde este 0.5 RON.


Despre recompense

Sa precizam si faptul ca Unibet iti ofera 5 rotiri gratuite cu plata cash la jocul slot Warlords – Crystal of Power. Cat despre promotie, pentru a intra in clasament trebuie sa participi la cel putin 50 runde in oricare din cele 6 jocuri. Scopul este acela de a obtine cel mai mare castig egalizat in cele 50 runde. Premiile totale sunt de 100 000 RON, bani impartiti de primii 200 utilizatori. Primul clasat va primi 15 000 lei, al doilea va intra in posesia a 10 000 lei, daca te clasezi al treilea vei primi 7 500 lei, cei de pe locurile 4 si 5 urmand a primi 5 000 lei si asa mai departe. Toate premiile sunt cash, netrebuind rulate.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia “Battle of Vikings de 100 000 RON” din pagina acesteia
  • Participa la cel putin unul din cele 6 jocuri slot mentionate mai sus
  • Clasamentul ia in calcul cel mai mare castig egalizat dupa 50 runde consecutive
  • Premiile totale sunt de 100 000 RON, premiindu-se 200 utilizatori


Castiga premiul cel mare in doar cateva minute >>>