Castiga 12500 RON cash in doar doua minute

Ne indreptam spre sfarsitul primei treimi a Calendarului de Sarbatoare propus si in acest an de casa online Unibet. Promotia de astazi vizeaza un joc slot, premiile acordandu-se pe baza unui clasament. Pentru a fi cat mai sus in clasament nu trebuie sa joci intreaga zi, putand ajunge acolo chiar si cu 20 rotiri.


Norocul poate fi de partea ta la aceasta promotie >>>Ce trebuie sa fac?

In primul rand, acceseaza Calendarul de Sarbatoare, pe care il gasesti in sectiunea „Promotii” pentru a opta la inscrierea in aceasta promotie.  Participa apoi la jocurile selectate, care sunt vizibile pe pagina de turnee. Este vorba despre 8 jocuri: Vikings go Berzerk, Troll Hunters, Viking Runecraft, Asgardian Stones, Warlords: Crystal of Power, Vikings go Wild, Vikings go to Hell si Vikings. Trebuie sa joci minim 20 runde, miza minima pe runda fiind de 1 RON. Clasamentul se gaseste, de asemenea, in pagina de turnee, luand in considerare cel mai mare castig egalizat dupa 20 runde consecutive.


Despre recompense

Astazi ai putea castiga 12500 RON cash in  doar doua minute sau multe alte premii cash sau rotiri gratuite. Se vor premia primii 2 000 utilizatori care au cel mai mare castig egalizat dupa 20 runde consecutive. Dintre acestia, primii 100 vor castiga bani cash, restul obtinand rotiri gratuite. Castigul obtinut in urma rotirilor gratuite este si el cash, netrebuind rulat. Al doilea clasat va lua mai putin de jumatate din premiul primului, adica 5 000 lei. Al treilea va intra in posesia a 3 750 lei, urmatorii trei obtinand 2 500 lei fiecare. Ocupantilor locurilor 7-10 li se vor credita 1 250 lei si asa mai departe, ultimii 50 urmand sa primeasca 50 lei. Cel mai mare numar de rotiri gratuite este 50, pe care le vor primi cei clasati intre locurile 101 si 200. Cei aflati pe ultimele 500 pozitii se vor multumi cu 5 rotiri gratuite. Aceste rotiri vor fi creditate la slotul Vikings Runecraft.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia corespunzatoare zilei de astazi din Calendarul de Sarbatoare
  • Participa la unul sau mai multe din cele 8 jocuri slot mentionate mai sus
  • Clasamentul va lua in calcul cel mai mare castig egalizat dupa 20 runde consecutive
  • Miza minima intr-o runda este 1 RON
  • Primii 100 vor castiga bani cash, fara conditii de rulaj, urmatorii 1 900 clasati urmand a primi rotiri gratuite la slotul Vikings Runecraft
  • Castigurile obtinute in urma rotirilor gratuite vor fi cash


Norocul poate fi de partea ta la aceasta promotie >>>