Castiga 100 rotiri gratuite fara conditii de rulaj

Indiferent ca iti plac sau nu agreezi neaparat jocurile slot (ca la aparate), promotia casei online Unibet nu are cum sa nu te incante. Aceasta se defasoara intre 12 si 25 martie, vizand mai multe sloturi. Un grup de sloturi trebuie jucat intr-un interval de doua sau trei zile stabilit de promotie pentru a avea sanse de castig. Poti participa la unul, doua sau chiar la toate jocurile specificate.


Ce trebuie sa fac?  

         

Inainte de orice, trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia, eligibili fiind toti utilizatorii Unibet. Participa apoi la jocurile din lista, in intervalul stabilit. Jocurile slot participante la promotie sunt mentionate in pagina promotiei. Rotirile gratuite se vor acorda la 6 jocuri slot: Starburst, Gonzo’s Quest, Finn and the Swirly Spin, Twin Spin, Asgardian Stones si Twin Spin Deluxe. 


Astfel, pe 12 si 13 martie eligibile la promotie sunt sloturile corespunzatoare premierii la Starburst, pe 14 si 15 martie cele la Gonzo’s Quest, intre 16 si 18 martie cele la Finn and The Twirly Spin, pe 19 si 20 martie cele la Twin Spin, pe 21 si 22 martie cele la Asgardian Stones, iar intre 23 si 25 martie cele la Twin Spin Deluxe. Fiecare din cele 6 turnee incepe la 01:00, incheindu-se peste doua, respectiv 3 zile la 00:59. Trebuie sa optezi din pagina promotiei la fiecare turneu la care doresti sa participi.


Despre recompense


La finalul fiecarei promotii vei putea castiga 100 rotiri gratuite fara conditii de rulaj, fiecare turneu premiind primii 300 utilizatori cu cel mai mare castig egalizat in 20 runde consecutive, valoarea unei rotiri ajungand chiar si la 25 lei. Clasamentul este actualzat periodic pe pagina promotiei, unde vei gasi si premiile corespunzatoare fiecarei pozitii. Pentru a te califica trebuie sa joci minim 20 runde, fiecare cu o miza de cel putin 0.5 lei. Eventualele castiguri in urma rotirilor gratuite se vor credita cash, fara conditii de rulaj, in termen de 72 ore de la incheierea fiecaruia dintre cele 6 turnee.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “Castiga rotiri gratuite fara conditii de rulaj” din pagina acesteia pentru fiecare din cele 6 turnee la care doresti sa participi

·         Participa la jocurile slot specificate in termeni si conditii (in josul paginii promotiei) corespunzatoare fiecarui turneu

·         Primii 300 clasati la fiecare turneu vor fi premiati cu rotiri gratuite

·         Pentru clasament conteaza cel mai bun castig egalizat in 20 runde consecutive

·         Primul clasat va castiga 100 rotiri gratuite, o rotire avand valoarea de 25 lei 

·         Castigurile in urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj

·         Fiind 6 turnee in total, ai putea castiga maxim 600 rotiri gratuite


Cu doar 20 rotiri poti urca pe primul loc