Castiga 10 000 RON zilnic pariind pe US Open

In aceste zile casa de pariuri Unibet parca ofera mai multe promotii, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun, desigur. Cateva dintre aceste promotii se refera la ultimul turneu de Grand Slam al anului in tenis si anume US Open, meciurile de aici fiind transmise live de Unibet. Cea mai interesanta promotie, deoarece investitia poate fi foarte mica, iar castigul foarte mare, te premiaza in fiecare zi de la US Open. Vorbim despre o tragere la sorti, premiile totale fiind de 350 000 lei.


Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator care are un cont Unibet este eligibil la promotie, pentru a obtine o intrare la tragerea la sorti in acea zi trebuind sa plasezi un pariu/bilet de minim 25 lei doar pe meciuri de la US Open, indiferent de tablou. Nu exista limita la numarul de intrari pe care le poti colecta zilnic, neexistand, de asemenea, nici o cota minima. Spre deosebire de alte promotii, aici biletele la care optezi pentru Cash Out se iau in considerare la tragerea la sorti.


Despre recompense

Poti castiga 10 000 RON zilnic pariind pe US Open, acesta fiind marele premiu. In fiecare zi se vor acorda 5 premii, al doilea primind 6 250 lei, al treilea 3 750 lei, al patrulea 3 000 lei, iar al cincilea 2 000 lei. Pe 9 septembrie, in ultima zi de US Open, premiile se vor dubla, primul extras urmand a primi 20 000 lei, al doilea 12 500 lei, al treilea 7 500 lei, al patrulea 6 000 lei si ultimul 4 000 lei. Extragerea se va efectua la jumatate de ora dupa incheierea ultimului meci al zilei, iar premiul va fi creditat dupa o alta jumatate de ora. Toate premiile sunt cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza pariuri live si/sau pre-live pe meciurile de la US Open
  • Pentru fiecare 25 lei pariati vei primi un bilet la tragerea la sorti din acea zi
  • Primul clasat va primi 10 000 lei in toate zilele de la US Open, cu exceptia ultimei zile, cand premiul se va dublaIncearca-ti norocul si te poti alege cu zeci de mii de lei >>>