Castig de 100 000 dolari la cazino dintr-o singura rotire

In general, dupa o sesiune la jocurile slot vei avea in cont mai putini bani decat la startul acesteia. Iar aproape intotdeauna, pe termen lung vei fi in pierdere daca vei juca la sloturi. Sigur, mai sunt si exceptii, insa foarte rare. Una dintre aceste exceptii a avut loc zilele trecute la cazinoul online Las Vegas. 

Un jucator din Galati a ales atunci sa mizeze pe slotul Gates of Olympus. In urma a ceea cea am putea spune ca a fost o rotire norocoasa Las Vegas cazino, acesta a castigat aproape 100 000 dolari in urma unei speciale. Mai precis, 432 556 lei, castig care cu greu poate fi obtinut chiar si in orasul Las Vegas. Atentie, nu vorbim de jackpotul acestui joc, Gates of Olympus avand 4 jackpoturi, in functie de mizele plasate. Ne referim la rotirile gratuite oferite in urma unei rotiri pe bani. Nu ni se specifica si suma pe care a mizat-o la acea rotire, insa foarte probabil a fost mai mare de 50 lei.

Din interviul acordat cazinoului online Las Vegas de catre galatean, rezulta ca acesta mai avea aproximativ 225 000 lei in cont, proveniti fie de la pariuri sportive, fie de la cazino. Amintim, la fiecare retragere pana in 10 000 lei, inclusiv, impozitul impus de lege este de 3%. Pentru o retragere intre 10 001 lei si 66 750 lei, impozitul este 300 lei+ 20% din ce depaseste suma de 10 000 lei. Pentru retrageri mai mari de 66 750 lei impozitul este de 11 650 lei+40% din ceea ce depaseste suma de 66 750 lei.

La Las Vegas retragerile se proceseaza in maxim 72 ore. Se pot procesa in cateva ore daca folosim cardul VISA Instant sau chiar in cateva minute daca folosim portofelele virtuale Skrill si Neteller. Indiferent de metoda de plata aleasa, retragerea maxima la Las Vegas este de 10 000 lei. Avand aproximativ 660 000 lei in cont, acesta a fost nevoit sa retraga suma maxima de 66 ori. Nu cred insa ca acesta a fost un impediment pentru norocosul galatean. In urma acestor retrageri, impozitul total a fost de aproximativ 20 000 lei. 

Din interviul acordat cazinoului online Las Vegas mai reiese faptul ca galateanul este un impatimit al jocurilor de cazino, acesta mentionand ca a jucat de multe ori pana sa vina acest castig. Mai mult, acesta a precizat ca mai demult a castigat o suma asemanatoare la un alt cazino online. Atunci a intampinat ceva probleme la retragere, in sensul in care i-au fost cerute documente suplimentare inainte de a putea efectua retragerea. Pana la urma, a reusit sa scoata doar jumatate din suma, iar cealalta jumatate a jucat-o de nervi fiindca nu putea retrage. La Las Vegas insa, lucrurile au curs mult mai usor. 

Acesta a tinut sa mentioneze ca Las Vegas este cel mai bun cazino online dintre toate cate a experimentat. “Mogulul” galatean a tinut, de asemenea, sa precizeze, ca a rulat sume foarte mari de bani la multe cazinouri, dar ca aici a avut parte de o experienta mult mai buna decat in alta parte. Totodata, a precizat ca nu sustine jocurile de cazino. Cu banii castigati, galateanul are in plan sa construiasca o casa.

Incheiem prin a spune ca la cazinourile online, mai ales la jocurile slot, este vorba doar de noroc. Cum a precizat si galateanul nostru, jucati la cazino strict cat puteti pierde. Luati de “febra” rotirilor si de incercarea de a va recupera suma pierduta, ati putea sa pierdeti o cifra cu multe zerouri in coada in doar cateva ore.