Case de pariuri care au cele mai mari cote pentru Superliga

Incepand cu acest sezon, Superbet a devenit sponsorul principal al competitiei de pe prima scena a fotbalului romanesc. Astfel, competitia si-a schimbat denumirea in Superliga. 

Cu siguranta multi dintre voi veti dori sa efectuati pariuri pe Superliga, iar pentru a specula la maxim asta, ar fi recomandat sa studiati care case de pariuri prezinta cotele cele mai mari pentru rezultatul final. In majoritatea cazurilor, daca o cota privind rezultatul final este mai mare decat media, asa vor fi si celelalte optiuni de pariere. 

Manati de aceasta curiozitate, am accesat toate casele de pariuri licentiate in Romania pentru a vedea care dintre ele prezinta cele mai mari cote din Superliga pentru etapa inaugurala. Unele rezultate erau previzibile, insa altele nu, iar mai jos vom detalia, pentru a va ajuta sa alegeti cele mai bune case de pariuri atunci cand mizati pe Superliga. 

De specificat ca aceste cote le-am cules cu putin inainte de eliminarea rusinoasa a celor de la CFR Cluj din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Evident, intre timp cota clujenilor la victoria in meciul cu Rapid a devenit mai mare.

Case de pariuri care au cele mai mari cote din Superliga - O casa cunoscuta si doua mai putin promovate, cele mai mari cote la victorie

Dintre cele 8 meciuri din aceasta etapa, trei case de pariuri prezinta cea mai mare cota pentru victoria unei echipe in 4 randuri. Este vorba de Las Vegas, Efbet si Unibet. Daca Unibet nu reprezinta o surpriza, celelalte doua da.  

Atentie insa, cu toate ca dispun de cele mai bune cote pentru anumite meciuri, la altele cotele la victorie nu sunt atat de ridicate, comparativ cu alte case. Sigur, diferentele sunt mici, insa, daca doresti sa pariezi intregul sezon pe Liga I sau o mare parte din el, ideal ar fi sa profiti la maxim de toate cotele. Pe termen lung asta se va simti.

Case de pariuri care au cele mai mari cote din Superliga - Cote echilibrate la victorie

In prima etapa a Superligii avem 5 meciuri ce dispun de cote echilibrate la victorie. Asta inseamna ca ambele oponente au cote cuprinse intre 2.00 si 4.00. Aici Unibet detine suprematia, toate cele 4 cote la care faceam referire mai sus provenind din intervalul 2.00-4.00.

Este adevarat, la Unibet gasim aceeasi interfata si oferta ca la 888sport si Admiral si, teoretic, ar trebui sa gasim aceleasi cote. Asa se intampla pana nu demult, insa de vreo 3-4 ani cotele celor 3 case de pariuri nu mai sunt identice pentru toate meciurile.

Apropo de 888sport, la aceasta casa gasim cea mai mare cota pentru victoria lui Sepsi in fata Universitatii Craiova si anume 3.45 In schimb, cea mai mare cota pentru victoria Universitatii Craiova o gasim la Betano, Publicwin, Superbet si Efbet: 2.40

Case de pariuri care au cele mai mari cote din Superliga - Cote dezechilibrate la victorie

De departe cel mai dezechilibrat meci din prima etapa a Superligii, cel putin conform cotelor, se va desfasura intre FCSB si nou-promovata Universitatea Cluj. Cota cea mai mare pentru victoria celor de la FCSB o gasim la Superbet, aceasta fiind 1.28 Daca inclini catre o surpriza, mai ales ca suntem in prima etapa, unde probabilitatea unei surprize este mai mare, sa spunem ca Universitatea Cluj are cea mai mare cota la victorie la casa Las Vegas. Vorbim de cota 17.0.

Casele cu optiunile de pariuri cele mai multe

Se spune ca o casa de pariuri care prezinta foarte multe optiuni de pariere pentru un meci dispune si de cote la victorie ceva mai mari ca media. Amintim, cotele sunt culese cu doua zile inaintea startului primului meci al sezonului. Trei sunt casele de pariuri care ofera peste 300 optiuni de pariere pentru fiecare meci din Superliga. Este vorba despre Betano, Mozzartbet si Winmasters. 

La polul opus, numarul caselor de pariuri la care gasim sub 100 optiuni de pariere pentru fiecare meci este 5. Asta inseamna mai putin de 20% din totalul caselor de pariuri. Aceste cifre sunt incurajatoare, in opinia noastra. Daca echipele noastre de fotbal se fac de ras tot mai des in Europa, nu la fel putem spune si despre optiunile de pariere ale caselor de pariuri pentru meciurile din campionatul nostru.