Campionatul de pariuri US Open ofera premii de 150000 RON

Ultimul turneu de Grand Slam al anului a pornit cu o mare surpriza, unul din primele meciuri fiind cel al liderului mondial Simona Halep, care a pierdut in minimum de seturi in fata estonei Kaia Kanepi. Daca ai fi avut inspiratia de a plasa un pariu pe victoria estonei, cu siguranta in acel moment te-ai fi aflat printre primii in clasament. Asta daca ai fi optat la promotia organizata de casa de pariuri Unibet, promotie cu premii totale de 150 000 lei cash, fara conditii de rulaj.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Unibet, fie ei vechi sau noi, sunt eligibili la aceasta promotie. Pentru a conta in clasament, prima data trebuie sa optezi la promotia “Pariaza si vizioneaza live actiunea de la US Open” din pagina acesteia. Plaseaza apoi pariuri live si/sau pre-live de pe orice meci de US Open. Dupa cum ne sugereaza si numele promotiei, la Unibet toate meciurile de la US Open vor fi transmise in direct pe platforma. De punctat ca doar biletele castigatoare se iau in calcul in clasament. Cota minima a unui pariu/bilet e 1.4, clasamentul fiind calculat dupa urmatoarea formula: Miza*Numar evenimente de pe bilet*Cota. Pariurile castigatoare efectuate pe mobil vor puncta dublu in clasament, unul care va transforma automat suma castigata in euro.


Despre recompense

Campionatul de pariuri US Open ofera premii de 150000 RON in total, primul clasat la sfarsitul celor doua saptamani de competitie (10 septembrie) urmand sa primeasca 50 000 lei. Vor fi premiati primii 50 clasati, al doilea primind 37 500 lei, urmatorii doi intrand in posesia a 25 000 lei, iar al cincilea va dobandi 15 000 lei. Celui de-al saselea i se vor acorda doar 3 875 lei, urmand inca o scadere drastica a sumei castigate. Astfel, cei clasati intre locurile 7 si 15 vor primi 625 lei cash, urmatorii 15 vor primi 300 lei, iar ultimii 20 clasati se vor multumi cu 175 lei. Clasamentul se va actualiza zilnic, pana la ora 12:00. Premiile se vor acorda pana luni, 11 septembrie, ora 18:00.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza pentru promotia “Pariaza si vizioneaza live actiunea de la US Open”
  • Plaseaza live sau pre-live cat mai multe pariuri/bilete cu meciuri exclusiv de la US Open
  • Doar pariurile castigatoare vor conta in clasament, cele de pe mobil punctand dublu
  • Toate premiile se vor credita cash, primul clasat urmand a obtine 50 000 lei


Intuitia te poate ajuta sa castigi premiul cel mare >>>