Campioana se poate decide de astazi in Premier League

Meci interesant astazi in Premier League. Este vorba despre meciul dintre Chelsea si Manchester City. Astazi se poate decide daca Chelsea se poate considera campioana cu multe etape inainte sau Manchester City are sansa sa se apropie mai mult de Chelsea si sa amane deznodamantul. 

Manchester City este in acest moment pe locul patru. Echipa lui Guardiola nu spera la titlul in acest sezon, insa sper macar la o pozitie pe podium, loc care i-ar aduce participarea directa in grupele Champions League in sezonul urmator. Guardiola nu poate conta pe Gabriel Jesus, Gundogan, Sagna pentru acest meci. Absente importante care cu siguranta se vor simti in jocul de diseara, joc care si asa scartaie. Manchester City vine dupa trei rezultate consecutive de egalitate in Premier League, 2-2 cu Arsenal, 1-1 la Liverpool si 0-0 surprinzator acasa cu Stoke. 

De partea cealalta Chelsea abordeaza de sus meciul. Chelsea a pierdut meciul cu Crystal Palace din etapa trecuta, chiar pe 1 Aprilie, ceea ce s-a dovedit una dintre pacalelile zilei din fotbal. Insa cotele mici pe favorite nu se merita jucate, mai bine incercam sa jucam la numar de goluri cand o echipa ca Chelsea intalneste o echipa mica cum e Crystal Palace, echipa care are 12 puncte adunate in ultimele patru etape, si a reusit din nou sa scape de pe locurile de retrogradare. Chelsea are lotul complet pentru acest meci. Conte poate sa foloseasca cea mai buna formula de joc la acest meci. Conte are deja o victorie in fata lui Guardiola in acest meci, 3-1 pe Etihad Stadium pe 3 Decembrie 2016. 

Sunt doua echipe care inscriu foarte multe goluri. 60 de goluri are Chelsea in 29 de meciuri, iar Manchester City are 56 de goluri inscrise. Cu jucatori ca Hazard, Costa, Pedro pe de o parte, dar si cu Aguero, Sterling la Manchester City va fi greu sa nu se inscrie in acest meci.
Daca ne uitam la meciurile directe din ultimele sezoane, cu siguranta vom alege un meci cu goluri. Chelsea are avantajul terenului propriu, insa cu Manchester City nu te poti numi castigator dinainte. 


Pronosticul meu este ca se vor inscrie peste 2.5 goluri. Cota 1.89 la Unibet.
Merita incercat si pronosticul ca ambele marcheaza, cota 1.68 la Unibet.